kupila sam chicco as s bazom (tocnije iz kompleta kolica ct 0.1)
meni ta sjedalica izgela preokomita...
dali je to moguce?
dali uopce postoje atestirane as a da nisu dobre (polozaj)?
Printable View
kupila sam chicco as s bazom (tocnije iz kompleta kolica ct 0.1)
meni ta sjedalica izgela preokomita...
dali je to moguce?
dali uopce postoje atestirane as a da nisu dobre (polozaj)?
Moguće je da AS Grupe 0+ "nasjedaju" u dosta okomitom položaju u auto, zbog nagiba sjedala. To se rješava s podmetanjem čvrsto zarolanog ručnika između donjeg dijela autosjedalice i sjedala automobila, da se dobije potreban kut od 45
je...ali meni tako izgleda i dok nije u autu...samo je na bazi na podu sobe
moram se odmah djelomično ograditi jer sam je koristila prije 4 godine pa mi je sjećanje malo maglovito
i meni je bila daleko preokomita kad bi je držala doma na podu ili kauču
ali postavljena u autu i dobro učvršćena mi se činila ok - noge i glava otprilike u istom nivou
I meni je na podu izgledala okomito, ali u autu ne (naravno, s jastučićem za novorođenče). Meni je ta sjedalica bila skroz ok, pogotovo kad je dijete veće, jer je jako prostrana.Citiraj:
Angelina_2 prvotno napisa
Jedino ti preporučam da se nekako dokopaš pregleda AS, da ti je savjetnice dobro namjeste, jer nema kopču i dosta teško ju je dobro fiksirati.
Naravno, kad je dobro fiksirana, ne mičite je iz auta :) .
xCitiraj:
martinaP prvotno napisa
imam i ja problem sa chicco as, jucer sam je pokusala namjestiti ali mi neide nikako, uvijek se pomice i stvarno mi se cini preokomita.
U svakom slucaju ima li koja savjetnica u Sibeniku ili pak znate kad je sljedeci pregled u Zadru ili Splitu pa da se zaletim do tamo da mi je neko fiksira, stvarno mi je hitno jer dolaze ruzni dani kad cu cesce koristiti auto. Ovako sam osudena samo na kolica i pjesacenje, dobro je za moju kilazu :mrgreen: ali ja bi se ipak malo vozila :mrgreen:
U Sibeniku nemamo nikoga, koliko ja znam.
Za sljedeci pregled ce obavijest biti na forumu, ali mislim da ti to nece ici prije NG.
Znaci, ostaje ti kontaktirati s nekim odavde, kad dolazis u Split da to pogledamo i probamo ti pomoci.
vi recite kad ste slobodne i kad vam odgovara i ja cu se zaletiti