Ako netko posjeduje ovu vešmašinu, molim da mi se ovdje javi.
Imam neka pitanja - kupili novu, ali mi se čini da nešto ne funkcionira kako treba :/
Printable View
Ako netko posjeduje ovu vešmašinu, molim da mi se ovdje javi.
Imam neka pitanja - kupili novu, ali mi se čini da nešto ne funkcionira kako treba :/
mislim da ti ima Vivica, pa pitaj nju :)
Imam ja. Od proslog tjedna. To je ona uska, 6 kg, jel?
Pitaj...
Super!
Jel imaš lampice na programatoru? Jel rade?
Jel ti svijetli dvotočka tamo gdje piše koliko još do kraja pranja? Npr. 2:15 ili piše samo 215?
Jel imaš dojam kad centrifugira da sjediš u cockpitu F-16? :mrgreen:
Mene veseli 1200 okretaja, ali mislim da ću potrgati veš... :lol:
Dalje ću kad se dosjetim... zmuvana sam sad.
To je onaj veliki gumb na okretanje kojim biras programe - ne, ne svjetle lampice. Imala sam prije ovu nesto jednostavniju Candy masinu sa slicnim programatorom - ne, ne svijetli. Zbune one crte, mislis da bi trebale pokazati na kojem je programu, ali kad bolje razmislis, gumb se ne okrece tijekom pranja, a ona najduza crta je za odabir programa. Tako da ni nema smisla da svijetli.Citiraj:
Jel imaš lampice na programatoru? Jel rade?
Ne svijetli. Kad sam bolje pogledala skuzila sam da se ta dvotocka bas slabo i vidi, crna je. A ja sam prvi dan mislila da to znaci 240 min (stavila sam na onaj mix&wash), odnosno 4h, pa mi nije bilo jasno kako je zavrsila za manje od 3h. Trebalo mi je par dana da skuzim. :oops: Jer mi je stara Candy imala u minutama, pa me smotala.Citiraj:
Jel ti svijetli dvotočka tamo gdje piše koliko još do kraja pranja? Npr. 2:15 ili piše samo 215?
Da super je, ves se puno brze osusi...Ali vibracije se ne osjete jako (kad usporedim sa starom masinom).Citiraj:
Jel imaš dojam kad centrifugira da sjediš u cockpitu F-16? :mrgreen:
Mene veseli 1200 okretaja, ali mislim da ću potrgati veš... :lol:
Samo daj...i mene si smotala, isla sam proucavati... :lol:Citiraj:
Dalje ću kad se dosjetim... zmuvana sam sad.
:lol:
hvala ti puno!
a daj još samo otkrij da li ti mašina nekad kad je uključiš i okreneš neki program izgleda stiltano? sve lampice svijetle i ne mrdaju?
meni se to nekad dogodi, pa je moram opet offnuti i nakon toga ponovo namjestiti program. tek se onda odmrzne.
i ja sam preračunavala 240 min u sate, a tek 3. dan skužila da mi mašina lijepo veli: 2 sata i 40 minuta!
:)
Nije mi se to desili. Jos :mrgreen:Citiraj:
Leta prvotno napisa
Aha!
Znala sam da neš ne štima :mrgreen:
Moja je Candy Grando GO 614. Meni samo svjetle lampice, a ne pišu mi nikakve brojkice. Kod mene je centrifuga 1400 okretaja, ništa se još nije potrgalo ni uništilo. :D
Onda ću nafrljiti mojih 1200 svaki put kad mogu. I to s guštom!
(ako se ne stilta naskroz) :lol:
Joj, mene ova moja nesto zeza...centrifuga...dakle, primjetila sam ako stavim samo par velikih komada, npr. posteljinu, nekad uopce nece centrifugirati. Probam posebno staviti na centrifugu, ali nece, jednostavno stane. Onda rucno iscijedim, pa vratim i onda centifugira. Isto mi se desava i kada perem 1-2 komada odjece na onom programu 30min, ne centrifugira. I ko je sad tu lud...Ovo mi je zamjenska perilica, jer mi se strara stalno kvarila u garantnom roku. Sve me sram opet zvati Candy, budu mislili da sam ja luda. Da li jos netko ima problema sa centrifugom?
ja imam smart ctg 1056... maksimalno 1000 okretaja (nisam ni htjela više). isto punjenje odozgora, 6kg...
kod težih stvari stavim centrifugu na manji broj okretaja, a zatim ponovim centrifugiranje na većem broju okretaja.
meni je program od 30 minuta najbolji program na toj vešmašini :lol: ...
Super da imam koga pitati.....pa kako si zadovoljna s njom? I meni je u opciji taj model ili oni malo jači sa 1200/1400 okretaja pa se ne mogu odlučiti!Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Ajd pliz napiši koju pohvalu i kritiku :*