HITNO-gdje napraviti ANA, ACA i LAC + histeroskopiju u RH?
Cure danas sam zvala MB trebam ici u 3.2008.Zadnji put u 6.mjesecu ove god embrioni nam nisu prezivjeli odmrzavanje,pa je dr.Reljic rekao da ce se malo zauzeti za nas slucaj.Danas mi sestra Jasna kaze da je bio konzilijum i da bez sljedecih nalaza nema postupka,trebam uraditi nalaze ACA,ANA I LAC. KARIOGRAM oba partnera i ja moram uraditi HISTEROSKOPIJU u dijagnosticke svrhe,pa sam u totalnoj panici,gdje sta i kako uraditi,posto kod nas u BIH to nije bas lako :? Kariogram se valjda radi,ove ostale moram sutra provjeriti a Histeroskopiju radi jedan priv dr.koji i bas ne vazi za nekog strucnjaka.Tako da neznam sta mi je ciniti,a to trebam sve brzo uraditi posto su praznici,i poslati u SLO. Ako mi neko moze malo poblize objasniti nesto o histeroskopiji posto mi sestra Jasna tvrdi da se radi pod anestezijom a ovaj dr.kaze da ne, a ja imam jako uzak grlic da doslovce padam u nesvjest na transferu,pa me bas strah.Sta mi vi preporucujete,ima li priv u ZG ,BG nije bitno, koliko se ceka i odprilike koje su cjene svega ovog,posto neznam sta da radim,jel kod nas to jos nije nista definisano,ustvari se sve ja mislim na kraju i placa.Tako ako neko nesto zna,plizzz da mi se javi,ma imam jos hiljadu pitanja oko ovog :shock: