Je li istina DA nakon tri puna mjeseca,odnosno 90 dana bolovanja imaš pravo na neku naknadu od poslodavca ili su to puste priče?
Printable View
Je li istina DA nakon tri puna mjeseca,odnosno 90 dana bolovanja imaš pravo na neku naknadu od poslodavca ili su to puste priče?
Mislim da ti poslodavac to moze isplatiti (neoporezivo je mislim do 2000kn), ali i ne mora. Velike firme obicno to imaju definirano u kolektivnom ugovoru.
imam još 15 dana do 90 dana bolovanja...pa mi je hitno a upravo sam saznala za to...pa ako mi možeš konkretnije objasnit ili netko drugi tko zna više o tome...
hvala ti :heart:
najbolje ti je nazvati u firmu i pitati konkretno. jer, nije kod svakoga isto. ja sam jednom (nakon sudara) bila 4 mjeseca na bolovanju. nakon 90 dana firma mi je uplatila 2500kn, kada sam se vratila raditi, dobila sam još toliko.
Da, ako je to regulirano kolektivnim ugovorom ili pravilnikom o radu. Ne mora čak biti ni novčana naknada, mogu ti npr. platiti lijekove. Ako ne piše u kolektivnom ugovoru ili pravilniku o radu, onda ne mora.
Kod nas definirano kolektivnim ugovorom i ja dobila 3300kn
radim u školi i uskoro ću i ja dobiti naknadu(nešto manje od 3000). Referentica me slučajno skoro za to zakinula tumačeći ugovor u kojem piše da se porodiljne naknade ne računaju kao bolovanje - no tu je nešto previdjela: čuvanje trudnoće nije porodiljni nego bolovanje!!!!
inače, ovo pravilo (koliko sam saznala) vrijedi za sve državne ustanove(ukoliko nije drugačije u kolektivnom ugovoru)
moj savjet: dobro se raspitajte, jer mnogim su trudnicama ova prava uskraćena (a oni koji bi nam to trebali dati također ili ne znaju)
Evo tu se isto pisalo o toj temi
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=#707553