održati će se u prostorijama Društva Naša djeca, Ulica kralja Petra Krešimira IV. 15/1 (bivša muzička škola) 13.12.2007. u 18 sati.
Pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Dobro nam došli
:)
Printable View
održati će se u prostorijama Društva Naša djeca, Ulica kralja Petra Krešimira IV. 15/1 (bivša muzička škola) 13.12.2007. u 18 sati.
Pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
Dobro nam došli
:)
a koliko to traje i kaj se otprilike dela?
na žalost radionica se radi bolesti savjetnika neće održati.
:(
Ajoooj, ja već pozvala trudnice.... šteta. :( Brzo ozdravljenje savjetnicama ~~~~~~~~
Bog,
ja naravno nisam vidjela ovu obavijest o otkazivanju i pojavila sam se s mužem tamo ispred DRUŠTVA NAŠA DJECA i naravno se smrznula dok sam došla do tamo. Ako dobijem neku prehladu imam koga za okriviti. Mislim da se ta obavijest mogla staviti i na neko vidljivije mjesto, a ne da moram kopati po forumu da je nađem!
:evil:
Čuj meni je strašno žao što ste čekali na ovoj zimi, ali čuj, obavjest je stavljena na prvo mjesto i sa velikim slovima upisano otkazano, mislim da više od toga nije moglo. Ako je, još jednom, žao mi je. :love:Citiraj:
Bog,
ja naravno nisam vidjela ovu obavijest o otkazivanju i pojavila sam se s mužem tamo ispred DRUŠTVA NAŠA DJECA i naravno se smrznula dok sam došla do tamo. Ako dobijem neku prehladu imam koga za okriviti. Mislim da se ta obavijest mogla staviti i na neko vidljivije mjesto, a ne da moram kopati po forumu da je nađem!
ivanka.vp, evo prošla su već dva dana, nadam se da ipak nisi zaradila prehladu! ;)
isto tak vjerujem da si večer na kraju iskoristila za laganu šetnju s mužem i da ste se ugrijali zagrljajem! :)
nemoj biti tak ljuta, bude još radionica!
Hvala na brizi ali evo za razliku od svih ukućana ja sam jedina prošla ove blagdane bez viroze!Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
Jupii!
Čekam novu radionicu i nisam ljuta. Sorry da sam malo pretjerano reagirala, ali hormoni su uvijek dobra isprika!
:bye: