Drage moje i dragi moji, evo me opet s pitanjima...
Što je osnovica za rodiljnu naknadu - zadnjih 3 mjeseci ili zadnjih 6 mjeseci, tj. što se računa za prosjek plaće?
Hvala unaprijed!
Printable View
Drage moje i dragi moji, evo me opet s pitanjima...
Što je osnovica za rodiljnu naknadu - zadnjih 3 mjeseci ili zadnjih 6 mjeseci, tj. što se računa za prosjek plaće?
Hvala unaprijed!
Ljudi moji, dižem, pomagajte ako znate, u našoj internoj brošuri piše 6, iz kadrovske mi onako privremeno reklo 3, ali provjerit će još...
Danas zvala besplatni HZZO telefon, odgovorilo mi na pitanje da je to zadnjih isplata prije onog mjeseca u kojem otvaram rodiljni, znači ako otvaram rodiljni 3.2. to je de facto plaća od lipnja-prosinca (jer je zadnja isplata u siječnju 01/2008 za prosinac 2007.-me). Malo me zbunilo u firmi jer su mi na prvu ruku rekli 3 mjeseca, a u internoj brošuri piše 6 i HZZO je rekao 6, računam 6.
Ina33, nisam niti skužila tvoj topic, oprosti. :oops:
No, s druge strane imaš veeelikuu hrpu ISTIH topica, trebalo je samo proguglati. ;) No, u svakom slučaju odgovor si dobila.
S druge strane, evo link na jedan od topica gdje se o tome priča
što se računa u prosjek
Hvala, mamma san, probala sam uloviti brzi odgovor za interfejsing s našom kadrovskom jer sam mislila jednoznačno šest, ali su me jučer zbunili pa da me ne isprepadnu na brzinu, zbog toga sam nabrzakenzi probala dobit odgovor, a nisam ni znala kako to tražit, nije mi palo napamet tražit po riječi "prosjek", ali ovaj topic je baš to što mi treba! Što se mene tiče - slobodno ključati ovo pitanje, inače tražim, ali kad je panika onda malo i preskočim traženje :love:.