dohrana nakon 10 i 11 mjeseci-pomoc molim!
Pozdrav svima!
Malena je navrsila 10 mjeseci i pocela bih joj uvoditi nove namirnice koje su dozvoljene u toj dobi, pa bih imala nekoliko pitanja....i stvarno cijenim svaki vas odgovor i iskustvo, jer zaista ne znam koga drugoga pitati....a savjeti koje dobivam i bez pitanja su :shock: !!!
Uglavnom, buduci da sad mozemo klopati zumanjak, zanima me koliko dugo kuhate jaje da bi zumanjak bio 100% ili kako ga nudite djetetu, samog ili uz nesto??
Tjestenina i svjezi kravlji sir se mogu jesti nakon 11 mjeseci, pa me zanima da li djeci pripremate bilo koju tjesteninu ili ipak ima nesto na sto bi trebalo pripaziti prilikom dabira tjestenine koju spremati djetetu?
A sto se tice svjezeg kravljeg sira, da li nudite djetetu onaj friski od bakica s placa ili neki kupovni??
Takodjer bih vas molila savjet i sto se tice jogurta, koje uglavnom kupujete djeci??
Svaki savjet i iskustvo ce mi puno znaciti i razveseliti ce me do nebesa, jer iskreno....kad imam bilo koju dvojbu u svezi djeteta, najprije odem na www.roda jer znam da tu mogu pronaci puno kvalitetnih savjeta, ideja i odgovora!
Hvala svima!