Nisam sigurna da li je Mala učilica CD za djecu od 4-7 godina ok izbor za malo vježbe prije škole. Inaće Iva ima 5,5 godina i zna slova brojeve a u zadnje vrijeme je počela i slovkati riječi.
Ako netko ima iskustva s tim CD da ne bacam novce uludo.
Printable View
Nisam sigurna da li je Mala učilica CD za djecu od 4-7 godina ok izbor za malo vježbe prije škole. Inaće Iva ima 5,5 godina i zna slova brojeve a u zadnje vrijeme je počela i slovkati riječi.
Ako netko ima iskustva s tim CD da ne bacam novce uludo.
..heh,ja baš vidjela sad reklamu na Tv..karlo je upravo napunio 3,zna btojati do 10 i boje raspoznaje a slova neka-ima li mi smisla da mu je uzimam?
I ja sam zainteresirana za tu Učilicu ali me prvo zanima nečije iskustvo. Zar ju stvarno nitko još nije isprobao?
I meni je Lea nešto spominjala neki dan (4,5 g), vidjela je na TVu , ali ja je uvjeravam da je to za školsku djecu.
znači, ipak postoji i za tu dob?
Ja odlučila definitivno kupit za Božić, pa kad dobijem javim Vam. Netko mora biti prvi. :lol:
meni je ucilica totalno koma igrica
treba joj hrpa vremena da se ucita
a nakon toga mi treba magisterij da skuzim kak to zapravo radi tj. kak da udjemu neku sobu ili nesto
ma, skroz sam nezadovoljna s ucilicom za prvi razred, eto
Da li ju je netko već kupio? Razmišljam o kupovini, dajte pohvale i kritike.
ela je igrala ovu malu ucilicu, ona ima 5 god. njoj se svidja ali nama se cini da je ona to vec prerasla, da nema sta naucit iz toga (ali ona zna vec skoro sva slova i broji do 20 tako da :/ )
mi smo kupili abc-učim slova i brojke (boje, oblike itd.), s hlapićem za djecu od 3-8 godna, svaka igra ima težu i lakšu verziju, napravljena je u flashu, lako se učitava, duhovito sinhronizirana, jednostavna za korištenje.
Gdje ste kupili i koliko košta?Citiraj:
princess leia prvotno napisa
ima je u hlapićevim dućanima (kaptol centar, getro novi zagreb, katančićeva). mislim da je bila 150 kuna. više nije sigurno.
Kako sam i rekla ja kupila. Dosta joj treba za početak a i malo smo prerasli jer uglavnom sve to već zna. Njoj se sviđa. Ova isto ima dvije razine (težu i lakšu), brojanje, bojanku, odnose u prirodi (veće manje) prijevozna sredstva i slično jedina zamjerka je što je dosta spora ili je moje računalo slabo (iako mislim da nije).
Ako vas još što zanima!
mi smo je kupili i Karlo je zadovoljan. ucitava se duze ali dalje nije komplicirana. Karlo je par dana prije nabavke naucio koristiti mis i strelice na tikovnici. Od pocetka (s iznimkom prvog puta) pali sam i odabire gdje ce se igrati...sve mu ide super s tim da brojeve i slova jos uvijek odbija i pogledati (broji do 10, boje sve zna vec dugo, slova nista)