Bok curke...
Jer možda znate gdje u Zagrebu ima njihovih igračaka?
hvala
Printable View
Bok curke...
Jer možda znate gdje u Zagrebu ima njihovih igračaka?
hvala
znam da ih na smib.net-u možeš naručiti
u Nami sam vidjela neke igračke
mislim da ih ima i u ŠC Prečko
Nama, Baby Media shop u King Cross-u, Baby shop Lucija u Ozaljskoj 7.
Navodno i neki dućan na jarunskom placu, ali ne znam koji.
istočni dio grada: Sunčeko u Dubravi
Nama na kvatriću
u prizemlju kod liftaCitiraj:
tanja_b prvotno napisa
mislim da se zove "mali medo" ili nešto slično
Već su ti curke dobro rekle - Baby media shop u K.K, pa u Shoping C. Prečko na prvom katu dučan Bambi. Toplo preporučam njihove igračke! :D
da li je stigao I am the big boss od ks kidsa kod nas
jel zna netko
Mi imamo "Juliju" - pokln od kume i M je jako voli. Rado bih kupila jos koju njihovu igracku.
A jedna prijateljica ima "srecka" a druga "igora". Sve su igracke - puno pogodak :D
Na smibu imaju sad nekakvu akciju pri naručivanju K's Kids igrački pa provjerite.
Baby Media shpo u Mercatoneu i King Crossu, Bebač u Velikoj Gorici...sigurno ima još negdje ali za ovo znam provjereno.
Mi imamo puno njihovih igrački i super su nam.
Citiraj:
Ria prvotno napisa
akcija ili ne ali Igora i Pelikana se mora imati :heart: Tnx :*Citiraj:
Jelka prvotno napisa
:*Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
Mi imamo ovo i jako smo zadovoljni...Fold'n Go Deluxe Paymat
Jao, imamo i mi, žali bože novaca. Mislim, prekrasno izgleda, ali preskupo, a beba inak brzo pređe na puzzle koje su puno bolje za njihovu motoriku.Citiraj:
Fairy prvotno napisa
Iskreno ne znam koliko košta jer smo dobili na poklon, ali imaš pravo,stvarno je brzo to prerastao.Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Nama ima njihove igračke i nisu skupe naspram drugih.
Ali big bossa još nema :cry:
Mi imamo neku dekicu iz TL koja slicno izgleda, skupa dosta, da... ali M jako sad uziva u njoj. Kad su puzzle na redu? Sori zbog OT
Mislim da je koštala cca 350 kn.
Pa puzzle možeš već sad koristiti, pogotovo što ti je ona dosta napredna, s obzirom da se diže na dlanove. Najbolje je za kikače da su na podu, to su ti možda i rekli na babyfitnessu. I ak ti neko veli da im je dolje hladno i da kak to beba pa na podu jadna, ti provjeri da li ti gdje stolarija pušta i podebljaj zarolanim dekicama JIC.
zadnje što smo dobili su kockice sa svakakvim likovima i jedna stranica kockice se može otvoriti pa se iza krije neki lik
dobro je što su mekane (znači ne može se povrijediti ako padne na nju),
i mogu se primjeniti kroz nekoliko faza razvoja - sa 12 mjeseci ga nisu zanimale, sa 13-14 pokušavao je staviti jednu na drugu, sa 15 već slaže i obožava ih srušiti, i polako pokazuje interes za sličice. Npr. čaša je sad puna, a kada otvoriš vrata prazna. Ima tu još puno likova, brojki, slova i sve se može složiti u jednu sliku. Mislim da je cijena oko 150kn.
Toplo preporučam
mi imamo svega i svačega...ali nam je pelikan bio najbezveznija investicija...L.ga do danas nije pogledao
Isto, a reklamiraju ga kao igračku s milijardu nagrada... :/Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Moja M jako voli Pelikana, onog Gladnog, na njega mislite, jel?
da.na gladuša...
Onog velikog, koji otvara usta pa imaš morsku sitnagu koju mu možeš unutra ubaciti. Fora koncept, ali ne kužim zakaj naši klinci to ne fermaju.Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
jel to to: http://smib.net/product_info.php?man...roducts_id=671
s tim da mi nismo dobili nista cime bi ga hranili :/
Ne, to je ovo. Nemaju ga više na smibu.
Mi imamo i ovu zvečku, odlična je, etiketa i ticala su totalno izlizana koliko ih je Jana manđala.
Mi imamo onog plastičnog pelikana za kadu. Popapa nekakve morske životinjice pa se stisne nekakav gumbić na ručki otraga i onda ih on pokaka dolje kroz rupu.
Također ga dijete ne doživljava, promašena investicija :/
I mi imamo pčelicu, Kalebu je to bila najdraža igračka kad je bio beba. Meni su K's Kids predivne igračke, ali uglavnom za bebe, nakon godine dana je skroz prestao šljiviti njihove igračke (iako su kao fol namijenjene djeci iznad godine dana - kao npr. taj pelikan).Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Vječna igračka od K's Kids je onaj mobitel kojem tipke sviraju - što je taj sve preživio kod nas (uključujući i pad u vodu skupa s baterijama!), i još uvijek svira. Andrej ga još uvijek ponekad izvuče iz ormara i onda, kao, telefonira.
Ali inače je istina ovo što Luna kaže, većinom su to igračke za bebe, a iznad godinu-godinu i pol ih prestanu šljiviti. Slično je bilo i kod nas. Sad šljivi još samo taj mobitel i ono mini-kazalište (a i to samo zato što su na kockama brojevi :mrgreen: )
Nama su k'kids igračke bile zakon prve 3 godine, imamo dva gladna pelikana i dva volana s mobitelom za auto sjedalicu, dakle igračke su stvarno bile u pogonu stalno i naravno sad smo ih spremili za uspomenu.
Nama je pelikan napokon dozivio svojih deset minuta prije dva dana, a imamo ga vec skoro godinu i pol dana :roll:
Vezala sam ga u kreveticu, jer je uvijek negdje smetao, i dok sam ja mijenjala posteljinu, malisa trazio da sjedi u kreveticu i ja mu bezveze pokazem kako pelikan papi zivotinjice i odusevljeno se igrao. Ja sam pobjedonosno zvala MMa da vidi jer mi se uvijek rugao zbog te preskupe nagradjene neinteresantne igracke :mrgreen:
mi imamo njihovu "funny mushroom" i zakon je!!
htjela bih ju sad kupiti malenoj od prijateljice!!
tanja b jel imaš možda sliku tog mobitela?Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Ne mogu staviti link na sliku, ali ako odeš na njihov sajt (www.kskids.com) i pogledaš pod "Activity toys", 3. stranica, vidjet ćeš više tih mobitela. Naš je crveni pas (Patrick).
OK, pogledat ću
jel to onaj mum's on phone...mi imamo taj i bio je hit...jer se na njega da snimiti svoj glas...ja snimila kak dozivam maloga i on bi se svaki put raspametio kad bi to čuo...