Drage moje, kako vi izlazite na kraj sa gore navedenim? Meni je lose, i hrana mi se gadi, posebno zitarice :( , i onda me pere savjest sta ako ne unesem dovoljno tvari potrebnih mojoj mrvici?
Kako vi izlazite na kraj sa ovim?
Svima :love: !
:*
Printable View
Drage moje, kako vi izlazite na kraj sa gore navedenim? Meni je lose, i hrana mi se gadi, posebno zitarice :( , i onda me pere savjest sta ako ne unesem dovoljno tvari potrebnih mojoj mrvici?
Kako vi izlazite na kraj sa ovim?
Svima :love: !
:*
kao i kod dojenja, mrvica si uzima iz tvog tijela dovoljno onoga što joj je potrebno. ako se loše hraniš, patit će tvoj organizam, ne bebin
Potpisujem! ja ne da se nisam hranila kvalitetno, nego se nisam hranila uopće u početku, izbljuvala bi sve (prva 3 mj.), bila sam na bolničkom liječenju na infuziji, smršavila 6 kg (imala sam 49kg u 5. mj. trudnoće), izgledala sam si prestrašno, a zato je M. fino napredovao na svakom mjesečnom ultrazvuku (mislim i na one male razlike koje se mogu vidjeti u tim prvim mjesecima) a i kasnije dok sam ja dolazila k sebi i nadoknađivala težinu jedvice, on je stigao do potpuno zdrave bebe od skoro 4kg. Našao je on sebi zalihe kod mamice :)