-
Tko mi je ginekolog?
Drage, žene molim vas pomoć.
Na prvoj godini faksa su nas u studentskoj poliklinici namolili da se upišemo kod ginekologa, ja sam to i napravila. Nikada nisam bila kod njega i ne znam kako se zove niti da li više uopće radi.
Gdje ja mogu provjeriti na čijoj sam listi, kod kog ginekologa.
Idem privatno kod ginekologa, ali kada mi trebaju uputnice nastaje problem. Bila sam u studentskoj i neka dr je bila tako neljubazna , derala se kako ja to ne znam. Možda je malo neodgovorno s moje strane, ali mora postojati način provjere.
Molim uputu, ako netko zna.
Hvala.
-
nedavno sam prošla slično :/
nazovi HZZO, oni će ti provjeriti. svi kartoni iz ambulante na 4. katu prebačeni su kod doktorice i doktora na drugi. ako si bila na drugom katu, tamo si i ostala. možeš i tamo provjeriti, ali meni je karton prebačen na krivo mjesto i to me koštalo vrlo traumatičnog iskustva prije nego sam provjerila na hzzo-u.
sretno :)
-
Nazovi Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje - oni putem JMBG-a imaju sve podatke o tome tko je kod koga upisan kao pacijent.
Znam pouzdano jer se isto identično dogodilo meni sa zubarom i kad sam se prebacivala naravno da su me tražili podatak gdje mi je karton da ga zatraže. S obzirom da nisam znala zubar mi je rekao da se to provjerava kod HZZO-a.
Više nemam broj, ali trebalo bi ga se moći dobiti na informacijama.
-
hvala, evo zvat ću ih sada...