Cure, zna koja od vas možda za kakvog dobrog bračnog savjetnika?
Zahvlana
Printable View
Cure, zna koja od vas možda za kakvog dobrog bračnog savjetnika?
Zahvlana
Citiraj:
Lora163 prvotno napisa
moja kolegica kojoj je muz trazio rastavu je otisla u centar za soc.rad i pitala sta da radi ,jer je bila izvan sebe....tamo su joj nekog preporucili.....
to je koliko ti ja mogu reci....
ma kod nas nije u pitanju ni rastava ni prevara, ništa slično tome
mi imamo problem da on jednostavno nezna razgovarati
ja sve moram doslovno izvlačiti iz njega ko iz malog djeteta i to mi već pomalo ide na živac
trenutno smo u nekim problemima oko posla i on pao u komu i naravno neće o tome razgovarati ( najlakše je sve pod tepih )
situacija nije bajna i njemu treba pomoć a ja neznam kako da mu pomognem kad neće niti razgovarati
moramo pod hitno kod neke stručne osobe da mu malo otvori oči što se toga tiče jer sam i ja već pred "pucanjem" zbog tog problema
filip :*
Kak se toga nisam sjetila?
Ali zato imam vas, sjajne cure!
MBee :love:
Bracni savjetnik nece njemu otvoriti oci, vec (ako radi kako bi trebao) pomoci vama-oboma da lakse komunicirate. Problem nikad nije samo na jednoj strani vec je u odnosu, tj. izmedju 2 osobe.Citiraj:
Lora163 prvotno napisa
Ja ti najtoplije preporucujem dr. Ljiljanu Bastaic, skupa je, ali izvrsna. Dr. Jadran Morovic bi mogao biti jeftiniji, a isto je kvalitetan psihoterapeut. Ako muz ima dileme oko odlaska na savjetovanje nije lose da krenete kod muskarca-manje ce se osjecati ugrozen.
tanjads thanx na preporuci :*
Saznala sam za još neka imena pa prosljeđujem info - neka svi kontakti budu na hrpi:
dr. Ljiljana Bastaić (01 2323735) - nju praktički svi preporučuju kao br 1
- psihijatar, psihoterapeut, imago terapeut (imago = terapija partnerskih odnosa), radi s parovima, te provodi radionice za parove.
Jasna Burnač Štefok provodi radionice (01 / 4635617).
(i ona je uz već spomenutu dr.Ljiljanu Bastaić edukator budućih imago terapeuta, pa su na neki način i najskuplje)
Bračnu terapiju provodi i Irena Bezić (3646 218) navodno je također jako dobra .
I Modus među korisnicima navodi parove koji imaju poteškoća u svojim odnosima
Udruga obiteljski život ima povremeno seminare i konferencije baš na temu komunikacije u braku.
Njihove rad temelji se na kršćanskim vrednotama pa ako te zanima pogledaj na njihovim stranicama http://www.obiteljskizivot.com/modules.php?name=Content
toplo preporučam!
Probaj procitati i knjigu Muškarci su s Marsa a žene s Venere, pa mozda i tebi neke stvari postanu jasnije.
Muškarci u stresnim situacijama reagiraju drugačije od nas žena i oni obično "zašute".
Za neke stvari meni je ta knjiga "otvorila oči" pa sam neke stvari prihvatila kao normalne.