Još nisu isplaćene rodiljne naknade preko pošte,sramota i to u ove blagdanske dane,netko drži novac u banci i ubire kamatu,potrošilo se za izbore :evil:
Printable View
Još nisu isplaćene rodiljne naknade preko pošte,sramota i to u ove blagdanske dane,netko drži novac u banci i ubire kamatu,potrošilo se za izbore :evil:
ja sam sa prvim djetetom dobivala preko postanske banke,ali to je bilo prije 9 godina,i tada mi je sjedala oko 28 u mjesecu.....ma sta reci nego uzas...
nadam se da ce ti uskoro sjesti tvoja lovica...
Ja dobivam preko ZABE i danas gledam - nisam dobila ovaj mjesec. Baš me zanima hoće li se javiti još netko ili su samo mene greškom zaobišli pa ću se morati s njima razgovarati, a to mi se nikako ne da.
meni je legla još oko 17.-tog. Ja ju primam preko Erste
Da i meni oko 20-tog, primam preko RBA.Citiraj:
Irena001 prvotno napisa
Tj, ja sam još na bolovanju, ako se to računa.
Ja je primam preko poštanske banke i dobila sam je oko 20., uglavnom prije Božića, ali danas mi govori moja prijateljica da ona još nije dobila samo ne znam preko koje banke ona dobiva.
Jel na račun ili je poštar donio,kod mene nitko preko pošte nije dobio,nije da ne možemo bez te love,ali ima ljudi kojima je to za blagdane možda puno značilo.Citiraj:
pepa07 prvotno napisa
Ja se sad šokirala umjesto maksimalne naknade dobila sam 2,178 kn i to 20 .ovog mj. Inaće dobivam preko OTP -a. Ovo mi je prvi mjescec na komplikacijama (komplikacije su od 01.11).Sutra ću u HHZO :evil: :evil:
Ajd pa odmah pitaj što mute s isplatama preko poštanskih uplatnica ako ti nije teško.Citiraj:
pepa23 prvotno napisa
Pa mi smo u ZABI dobili još negdje tamo prije 20. :?
Izgleda nemaju dosta novaca (potrošilo se za kampanju) pa sad uplaćuju kako kome ili opet administracija zakazala.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Zvala sam ih više puta naravno nitko ne diže slušalicu,pa sam poslala jednu prijateljicu koja često s njima surađuje i zamisli doznala ona da je to greška :shock: i da ću svoj novac dobiti krajem ovog mjeseca pa ti sada živi 3 mj. s 2 000 kn. :evil: :evil: :evil: Srećom da imam MM i njegova primanja, da nismo podstanari i da sam dobila od firme božićnicu i dar za dijete.
a preko pošte još uvijek ništa :roll:
Pitao sam u nekoliko pošti još nigdje nisu dobili naloge,izgleda nema država novca :shock:
:/Citiraj:
Gustavo prvotno napisa
Mislim da se naknade puštaju istovremeno na sve fin.inst. i poštu.
Eh sad...ponekad banke znaju financirati unaprijed novac koji se treba na određeni dan uplatiti na račune (npr. neke banke isplaćuju mirovine 5 u mjesecu, bez obzria kad iste stižu iz fondova).
Trebalo bi provjeriti u HZZO-u što je sa naknadama.
Da, točnije 17.12.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Sad sam zvao HZZO i kažu da su novci poslani pošti,ali oni nisu podijelili uplatnice,ovdje lud zbunjenog :D