u današnjem jutarnjem piše da je u nedjelju rasprodaja u tvornici. naveden je i broj mobitela na koji se nitko ne javlja :/ (091 58 63 717 - ja zvala par puta )
jesam to ja polupala lončiće ili je obavijest kriva... zar to nije SLIJEDEĆU nedjelju???
Printable View
u današnjem jutarnjem piše da je u nedjelju rasprodaja u tvornici. naveden je i broj mobitela na koji se nitko ne javlja :/ (091 58 63 717 - ja zvala par puta )
jesam to ja polupala lončiće ili je obavijest kriva... zar to nije SLIJEDEĆU nedjelju???
u sljedecu je nedjelju :/
dobro da sam procitala ovaj topik, nesto sam prckala po mobitelu i izgleda da sam ga utisala.
sad mozes zvati
izgleda da ipak mobitelu ne radi zvonjava :cry:
ivarica, daj vidi s jutarnjim da se to ispravi :mrgreen: . a mobitel - posudim ti ja svoj stari ;) :mrgreen:
Samo pitanje jedno :)
Jel ja oznacim svoju robu i opremu i stavim gore cijenu kakvu zelim il to vi odredite?? Sam pitam da se znam pripremiti!! 8)
Sorciere, zvala sam ja Jutarnji i obecali su napisati ispravak, a Maja ce ti sutra donijeti letke o rasprodaji jer je Ivana bolesna
sanja33-cijene mozes odrediti sama, a ako ne znas odluciti onda ti mi mozemo pomoci.
Bilo bi super da svoju robu oznacis, samo mi javi pa cu ti poslati uputstva kako da to napravis