vraćanje na nekadašnji zdravi život - molim podršku
sinoć sam potamanila zadnje dvije mađarice i ostatke kokos-rolade, malo šunke i francuske :roll:
nakon toga mi je bilo slabo i mislim da mi je konačno kliknulo u mozgu....
sve forumašice molim podršku - nije lako ali ako sad ne uspijem, kasnije će biti još teže...
godinama sam trčala i uživala u tome, dok nisam zatrudnila...
kupila sam konačno dobar sportski grudnjak i čim se otopi vraćam se staroj ljubavi - trčanju i tai chiju na nasipu...
do tada - vozim orbitrek - jutros sam (nakon 2 i pol godine) odvozila 15'
vraćam se svojoj staroj prehrani - izbacujem kruh i kolače
do 12 h jedem samo voće, ručak proteinski, večera lagana najkasnije u 19h
puno jogurta i mlijeka
na proljeće je torpedo cup i moram biti uz bok svom nekadašnjem sutrkaću :)
dakle - ne ciljam skinuti 5, 10, 15kg, nego se vratiti u nekadašnju formu... s tim će i kile ići dolje...
rok - za proljeće biti na pola puta do cilja
Re: vraćanje na nekadašnji zdravi život - molim podršku
Citiraj:
magriz prvotno napisa
..... i mislim da mi je konačno kliknulo u mozgu....
kupila sam konačno dobar sportski grudnjak i čim se otopi vraćam se staroj ljubavi - trčanju i tai chiju na nasipu.....dakle - ne ciljam skinuti 5, 10, 15kg, nego se vratiti u nekadašnju formu... s tim će i kile ići dolje...rok - za proljeće biti na pola puta do cilja
Magriz, imaš moju apsolutnu podršku - ako se odvažiš izići na nasip u ove hladne dane, možda se sretnemo :mrgreen: znaš, ja sam jedna od onih koje trkači zaobilaze s posprdnim osmjehom - kao, vidi je, spora ko puž.
Ja volim hodanje - sinoć sam odvalila dva sata po snijegu, sutra ću, ako uspijem nagovorit ljubljenoga na akciju, odskakutati na Sljeme... Uz tri puta tjedno teretane, za skijanje ću jedva u formu ali za proljeće ....
Zato, samo naprijed :D