molim vas za malu pomoc, kako imamo u planu uskoro krenuti s web shopom, zanima nas koje su kartice s kojima najcesce placate putem interneta
hvala svima na odgovoru :*
Printable View
molim vas za malu pomoc, kako imamo u planu uskoro krenuti s web shopom, zanima nas koje su kartice s kojima najcesce placate putem interneta
hvala svima na odgovoru :*
visa (electron)
od kreditnih imam samo master.
visu electron za internet kupovinu nisam koristila nikad, a i inace samo par puta godisnje za kupovinu u lokalnom ducanu...
ja amex (blue iz american expressa) stavila sam ju pod paypal pa uglavnom tako plaćam sve kaj naručim prek neta
Master u Paypalu.
amex
amex
amex
Diners. Sa nicim drugim ne bi placala preko interneta, mislim da su oni najsigurniji.
Amex na prvom mjestu, na drugom Master. :)
Ajde mene prosvjetlite i ohrabrite, imam nekoliko kartica ali se i dalje ne usudim plaćati njima.
Uvijek plaćam pouzećem i to me ponekad izluđuje. Posljednji put mi je bilo koma jer mi je poštar donio u ruke novi komplet za klince - dugo očekivanu lego-kućicu. I pošto nisam u kući imala toliko gotovine, lijepo sam ga gledala kako piše potvrdu i uzima paket natrag da si sama dođem po njega.
kak da te ohrabrim sanjice kad ne znam kaj te muči.
nema šansi da plaćam karticom prek interneta... :nope:
zašto? Jel imaš onaj "aparatić" kao token koji služi za autorizaciju?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Ako ne, zar nije svejedno od koje ti kartice ukradu broj? Jedino te može spasiti mali limit :mrgreen: Zato ja uvijek sve plaćam go! cardom, a običan mastercard čuvam za nuždu.
amex
preselila na drugi pdf i podizem :D
amex a preko njega mi je i paypal
kupujem preko interneta pa sigurno 8g i nikad nije bilo nikakvih problema
master i visa, druge ni nemam, nisam nikad jos imala problema
Svi strahovi vezano uz plaćanje putem interneta su neosnovani. Čak i ukoliko dođe do nekog problema, on se riješi najčešće vrlo brzo i jednostavno.
I ja plaćam najčešće Paypal-om ili Masterom, ukinula sam si ostale kartice jer - što je previše (potrošeno) previše je. :/
preferiram ono sto imam :mrgreen:
amex i visa electron
ako uspijete dogovoriti s amexom neka placanja na rate za velike narudzbe bilo bi super.
ali mislim da kod tih kartica nije vazno sto mi preferiramo, nego s kojom kucom se uspijete vi dogovoriti.
a sto se sigurnosti tice, mislim da nije problem u karticama nego u stranicama na kojima placate. moze postojati fiktivni web ducan i to je problem, a ne kartica kao takva
amex, master, sasvim svejedno.
plaćam najčešće masterom
nekad i amexom
i dinersom sam prije plaćala bez problema
visu
jer jedino nju imam :mrgreen:
master :mrgreen:
amex
(i bila mi je zlorabljena prije x godina zbog internet kupnje, nazvala amex rekla im, i oni rekli ok, stornirali, unistili smo trenutnu karticu i oni mi poslali novu :D )
Amex i mastercard
master
Može li se uključiti i neka opcija da se pošalje e-mailom predračun pa ja platim internet bankarstvom?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ne koristim karticu za plaćanje preko interneta i uglavnom sam se uspijevala dogovoriti sa dobavljačima na ovaj način. Do sada sam kupovala knjige...
ovo je isto dobra ideja....Citiraj:
Stea prvotno napisa
inače master i diners....
bilo bi dobro da što prije startate s web shopom zbog nas koji smo van zagreba...
svi vi van zg mozete naruciti pelene mailom ili telefonom uz placanje pouzecem
utorak i cetvrtak od 12 do 16h na 01 61 77 500 ili na mail pelene@roda.hr
i mi bi sto prije sa web shopom :)
master
jako zadovoljna, mada su mi dva puta unaprijed stornirali naplatu, jer im bila sumnjiva kupnja. :roll: pa sam ih nazvala i rekla da je ok, da mogu dopustiti transakciju.
amex i visa electron....
visu preferiram, cisto iz razloga jer mi je limitirana pa je izvrsna za internet. amex samo na vec provjerenim stranicama i ako se ne prima visa.
visu preferiram, cisto iz razloga jer mi je limitirana pa je izvrsna za internet. amex samo na vec provjerenim stranicama i ako se ne prima visa.
amex i master
amex
Može li se kupovati Rodina pusa preko kartica ili je ovo još uvijek u pripremi?
1. AMex
2. Mater
Mali update:
koristim Amex, Diners i Master (obrnutim redoslijedom) za plaćanje netom.
Master