Budi se noću i traži bocu mlijeka - kako odviknuti???
Molim Vas za pomoć, svaka metoda je i više nego dobrodošla :D
Do prije mjesec-dva sve je bilo super; Teu bi legla u krevetić, dala joj bocu mlijeka i ona bi sama zaspala. Znala se nekad probuditi i noću i tražiti malo piti, ali to je bilo rijetko i nije predstavljalo neki veći problem. Sada (a ima 2 godine, napunila prije 7 dana) se redovno budi oko 3 u noći i nema šanse da ponovno zaspi bez boce miljeka. Kako je od toga odviknuti? Mlijeko joj sigurno nije potrebno; papa bez problema, ima dosta kila i ovo noću je samo jedna loša navika, koju treba podhitno izbaciti....pomozite bilo kakvim savjetom, sve ću pokušati :?
Re: Budi se noću i traži bocu mlijeka - kako odviknuti???
Citiraj:
arena prvotno napisa
Do prije mjesec-dva sve je bilo super; Teu bi legla u krevetić, dala joj bocu mlijeka i ona bi sama zaspala. Znala se nekad probuditi i noću i tražiti malo piti, ali to je bilo rijetko i nije predstavljalo neki veći problem. Sada (a ima 2 godine, napunila prije 7 dana) se redovno budi oko 3 u noći i nema šanse da ponovno zaspi bez boce miljeka. Kako je od toga odviknuti? Mlijeko joj sigurno nije potrebno; papa bez problema, ima dosta kila i ovo noću je samo jedna loša navika, koju treba podhitno izbaciti....pomozite bilo kakvim savjetom, sve ću pokušati :?
Ja bih joj dala mlijeko: neka djeca u toj dobi još doje, dakle još je velika potreba za sisanjem, sigurnošću i sl.
Mislim da jedno buđenje stvarno nije puno, neki se bude i po 10 puta.
:love:
Re: Budi se noću i traži bocu mlijeka - kako odviknuti???
Citiraj:
arena prvotno napisa
Isto se nama dešavalo i onda sam napravila sljedeće:
prestala sam joj davati bočicu mlijeka u spavaćoj sobi i u krevetu, već bih je spremila za spavanje dala joj mlijeko da popije i poslije 15-tak minuta, pola sata odnijela u spavaću da je uspavam.
Upalilo je :D , ne budi se više i ne traži mlijeko...rijetko, rijetko se sada desi da se probudi a još rjeđe da tada traži mlijeko.