-
Oštećenje laminata
Neki dan nam je zveknula kristalna vaza na pod i naravno, ostalo je oštećenje na laminatu.
Zna li itko od vas postoji li neko sredstvo za "krpanje" ili moramo mijenjati cijeli taj komad?
Tražila sam malo po netu, ali nisam našla ništa o popravkama oštećenih laminata....pomozite jer rupa nije velika, ali je duboka i sad taj mali hodnik ne peremo da se ne bi voda uvukla i digla cijeli taj dio.
Hvala unaprijed!
-
Hi!
Pravo da ti kazem, nemam pojma kako to da napunite. Jedino da pitas nekog majstora, kako to ide, ali mislim da je najbolje rjesenje da promenite tu plocu.
ja inace perem laminat sa sredstvom iz DM-a za laminate
-
ima u pevecu nekakav kit za laminate...
-
Gox, i ja koristim to sredstvo iz DMa, ali mora ga se staviti u vodu...a ova prokleta rupa je duboka.
-
Meni je zveknulo staklo sa stola na laminat, ostala rupica par mm duboka, i od tada se pod pere normalno i ostaje normalan :lol:
Kolika je rupa?
I koliko vode planiras prolijevati po podu :lol:
-
Evo, gledam Pevecov site koji totalno neklikabilan, nekoristan i sve u svemu katastrofalan.....
RS, rupa je baš onako, lijepo nazubljena...dugačka je cca 5-6 cm i vaza je probila skoro do kraja ploču. Nemam baš namjeru zaljevat vodom (peremo onim Viledinom krpom), ali svejedno me frka da laminat ne ode kvragu....