-
Biokemijsla...
Danas su se sve moje nade raspršile kao mjehurići od sapunice...
20.12.2007.je bio transfer šestostaničnog embrija,u prirodnom ciklusu
Prvu betu sam napravila 08.01. - 82.1 koja mi se činila jako niskom ali je dr.V.tražio da je ponovim i ona je danas - 51.9
Sutra idem na pregled,zanima me koliko se ciklusi poremete,jer bi u 3 ili 4 mj.trebala ići na VV.
-
-
I meni je žao. :love:
A na pitanje ti ne znam odgovorit. :/ ali sigurno će ti netko znat reći nešto pametno.
:*
-
Draga paola žao mi je :love2: !
Javit će ti se netko sa iskustvom pošto ga ja još nemam.
:heart:
-
Ciklus ne bi trebalo da ti se poremeti kada je u pitanju rani spontani. Ja sam imala do sada 2 biohemijske i naredni ciklusi su dolazili uvek na vreme.
Zao mi je sto ti se to dogodilo :( , ali ako si uspela da dodjes do pozitivne bete sigurno ces ubrzo opet ostati trudna :)
Drzim fige da se sledeci put cvrsto zakaci :heart:
-
Žao mi je zbog pada bete...
U 11 mj prošla sam isto, beta je padala a M je došla sama, nisam morala u bolnicu, hvala Bogu.
Ciklus nakon toga trajao je za mene nevjerojatnih 45 dana, a evo već ovaj idući točan je kao urica, 28 dana.
Doduše, mislim da je sve individualno, ali 3 mjeseca je sasvim dovoljno da se stvari vrate u normalu.
-
-
-
Sve je individualno, pa tako i regulacija ciklusa. Evo, :* utjehe.
-
Ja sam nakon biokemijske dobila M za tri dana nakon prestanka uzimanja utrogestana, a sljedeći ciklus je bio posve normalan! :*
-
baš mi je žao,ja nemam iskustva s tim ali vjerujem da će se sve fino stabilizirati i regulirati i na proljeće ćeš nam javiti lijepu betu! :love:
-
-
Ja sam imala biokemijsku i menga mi je uredno stigla par dana nakon prestanka uzimanja utrogestana, jedino je bila bolna nevjerojatno.
Nadam se da će sve biti uredu!
-
Žao mi je zbog tvoje bete :cry:
Mislim da ako se očistiš sama da nebi trebala imati nikakvih problema i da bi trebala dobiti normalno.
Želim ti visoku betu sljedeči put!!
-
-
-
bebomanka
-
-
-
paola žao mi je za betu :(
-
-
-
-
:love:
i meni nakon biokemijske je dosla redovno na 29dc.
-
žao mi je :cry:
i ja sam imala biokemijsku, veseliš se poz beti, a onda hladan tuš.... :cry: :cry:
samo nek ti sad ta beta pada do kraja, i da dobiš mengu da ti sve ode, da nemoraš na kiretažu. to ti je sada najbitnije.
a kaj se tiče ciklusa, meni se nisu nešto poremetili. odi poslije menge na uzv, da vidiš da li je sve čisto, i pitaj za jasmin tbl. one ti reguliraju cikluse, i daju se prije postupka da imaš dobar tajming.
-
žao mi je da si to morala proć.....i ja sam lani.
Sve mi se normaliziralo u sljedećem ciklusu inače.... najduže za tri mj. treba sve bit po staro.