Nacrt ormara za dječju sobu
Trebamo malu pomoć,
da li netko zna gdje bi se na internetu mogli pronaći nacrti za ormare za dječju sobu ? :shock:
Ja sam spreman sam naručiti materijal u Elgradu ili Iverpanu i sastaviti ormar sam :mrgreen: , ali mi je problem točno nacrtati sve potrebite elemente koje moram naručiti. Zato bi mi takva pomoć bila dragocjena.
Svaki prijedlog je :mrgreen:
Vlastitu režiju zamijenio konfekcijom
Evo završetka priče,
imam susjeda kojem je hobi stolarstvo i koji je složio svoje ormare sam, pa sam ga zamolio da mi nacrta ( čitaj : " iskroji " ) sve elemente mog ormara.
I čovjek mi je napravio listu i krenem ja u Elgrad. Ukratko, sav materijal ( iveral 18 i 25 ) bi me koštao cca 2.300,00 Kn. To je bez bušenja rupa za pante i police te ostalih sitnih poslova koje bi morali sami ( budući je susjed rekao da će pomoći ) :cry:
Razlog ovako visokoj cijeni što bi imao puno otpada, jer sve daske ne bi stale na jednu ploču nego na dvije, pa vrata u drugoj boji itd. :evil:
Zaključak : TC Mandi , talijanski ormar približnih dimenzija kakve smo priželjkivali = 1.500,00 Kn. Naravno, kvaliteta ni približna ormaru koji bi mi sami napravili, ali budući da čekamo curu, a imamo dečka čeka me kupovina kompletne dječje sobe :taps: za nekih 3 godine, kad dečko krene u školu. Bit će mi se lakše rastati od ovog kupovnog ormara :bye: , a opet ako neće ići drugačije uklopit ćemo ga nekako u izgled nove sobe.
Hvala svima koji su mi davali savjete, bili su konstruktivni. :heart:
Pozdrav, tata Igor