cure, trebam savjet. mama kaže da je par dana nešto čudno "u stomaku", onako kao da joj netko pritišće želudac, neugodno. jučer je povratila i nakon toga je dobro. danas sve super. :?
jel to neka crijevna viroza, da ide doktoru morgen?
Printable View
cure, trebam savjet. mama kaže da je par dana nešto čudno "u stomaku", onako kao da joj netko pritišće želudac, neugodno. jučer je povratila i nakon toga je dobro. danas sve super. :?
jel to neka crijevna viroza, da ide doktoru morgen?
Može biti svašta i to bezopasno...pojesti nešto krivo, da ti sjedne na želudac nije neuobičajno..ne treba odmah letiti docu, samo pokupiš ostale boleštine u čekaonici tipa gripe....Gastal je ok ako je kiselina u pitanju, čaj ako povraća, i laganija klopa....samo polako...a nekontrolirana bol u stomaku i povraćanje je za kod doktora...
I mene je 3 dana bolio želudac užasno. Papala sam prežganu juhu i malo mi jest bolje, ali boli i dalje. Ne znam što je.
Ponekad me i crijeva 'frču'. :/
Svaki UZV donjeg abdomena kod mene je pokazao užasno puno zraka u crijevima! To zna jako boljeti, a lijek je smanjiti ljuto, luk i težu hranu! Haraju crijevne viroze, to je dokazano tako da strpljenje radi svoje! Ali ako duže traje, najbolje je posjetiti liječnika...