Iznenadila nas Zubić vila :/
DOđem po dijete danas u vrtić, a on bez gornje jedinice! Taj zub je on prošle godine nabio na kadi i potamnio je pa mu ga je zubarka izbušila i ostavila da mu čuva mjesto za trajni zub. Jeo je danas krušku i zub pukao, ostao mu korijen, a zubarka nam je danas bila ujutro, sutra bude popodne. Njega, srećom, ništ ne boli i ne smeta mu. Kaj mogu u međuvremenu do sutra napraviti (osim čekati)?
Osim toga, kaj Zubić vila obično nosi klincima?? (Jel se pika ako nema zubića u zamjenu, nemam pojma gdje je završio??)
Re: Iznenadila nas Zubić vila :/
Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
pa mu ga je zubarka izbušila i ostavila da mu čuva mjesto za trajni zub.
Oprost, ajd mi , molim te ovo objasni. Kako mu je izbušila?
Meni je klinac ( 18 mj) slomio zubić (odlomio se dio), stomatologica mu sad premazuje. U stvari se ne zna koliko je živac oštečen, pa čekamo da li će potamniti..
Zašto mu je bušila?
Citiraj:
Veki prvotno napisa
Citiraj:
Meni je klinac ( 18 mj) slomio zubić (odlomio se dio), stomatologica mu sad premazuje. U stvari se ne zna koliko je živac oštečen, pa čekamo da li će potamniti..
Zašto mu je bušila?
Zubić je par dana nakon što ga je nabio na rub kade potamnio pa sam zvala zubarku da je pitam što s tim. Ona je rekla da dođemo kako bi mu ona izbušila rupu od vrha prema korijenu za slučaj da dođe do upale kako bi se drenirao kroz tu rupu jer je zubić ionako odumro.
Citiraj:
Citiraj:
Veki prvotno napisa
Citiraj:
Zašto mu je bušila?
Zubić je par dana nakon što ga je nabio na rub kade potamnio pa sam zvala zubarku da je pitam što s tim. Ona je rekla da dođemo kako bi mu ona izbušila rupu od vrha prema korijenu za slučaj da dođe do upale kako bi se drenirao kroz tu rupu jer je zubić ionako odumro.
Aaaaaaaa, fala na objašnjenju :love:
P.S. Je l' se vidimo u knjižnici na maškarama?
Citiraj:
Veki prvotno napisa
Aaaaaaaa, fala na objašnjenju :love:
P.S. Je l' se vidimo u knjižnici na maškarama?
Naravno, naravno! :D
Samo da stavim epilog na situaciju - bili smo kod zubarice jučer, ona je rekla neka korijen ostane kako bi čuvao mjesto trajnom zubu, izbrusila mu je šiljčiće i to je to, a njega bih željela pohvaliti kak je bio super, bio je miran, otvarao usta i bili smo gotovi za minutu! :heart:
U cijeloj toj situaciji mi je najbitnije to da on bez straha i problema ide kod zubara.