-
Majcinstvo u cetrdesetoj
Majcinstvo u cetrdesestima? Mnogi su mi prognozirali teskoce. Prvo jedna privatna ginekoloska klinika - rekli su mi da cu tesko zadrzati trudnocu kad zatrudnim. Nije bilo nikskvih problema.
Dalje, morala sam - tako su svi strogo preporucili - na amniocentezu. To ne boli, no priznajem da je zaista strasan osjecaj da ti iglom ulazi ondje gdje je beba.
Trece, govorili su da bi porod mogao biti problem. Nista od toga. Malo duze su trajali trudovi, beba je bila oko 4 kg, no ipak je sve bilo u granicama normalnog: beba je bila savrseno u redu i na nogama sam bila prvi dan.
Osjecam se ljepse nego ikada u zivotu i svima dajem podrsku koji se odluce na majcinstvo u cetrdesetima!!!
-
-
-
čestitam ti od srca! :D
ja sam se odlučila na drugo dijete kada mi je već četrdeseta kucala na vrata.
moj je porod bio težak ali ne pripisujem to godinama već okolnostima koje su se poklopile.
upravo zbog toga mi je drago da se javljaš sa svojim lijepim iskustvom kasnog majčinstva koje samo može ohrabriti i potaknutu one koje se kolebaju.
svojoj sam priči dala vrlo sličan naslov kao ti svojoj...
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=41889
-
-
bravo! cestitke od srca! :heart: :love:
-
-
Čestitam! :* I ja sam u četrdesetoj i porod mi je bio najlakši do sad. :)
-
-
-
-
bravo! kratko, jasno i nadasve hrabro. Svaka č!
puse tebi i bebi
:* :*
-
-
-
-
Lijepo i ohrabrujuće. Pridružujem se čestitkama! :heart:
-
Čestitam!
A doktori ko doktori-često se ponašaju ko ptice zlosutnice.Ja sam nedavno rodila u 34-toj godini prvo dijete bez ikakvih poteškoća.A doktor mi na pregledu rekao da sam zbog godina kandidat za carski(a trudnoća i sve bilo ok).
Pa žene su nekad rađale sve dok su mogle- i u 50-tima bez problema,doma, uz pomoć seoske babice.A danas nas uvjeravaju da je trudnoća poslije 30-te rizik.Ne vjerujem u to,a ako se odlučim na drugo to će vjerojatno biti za nekoliko godina-dakle blizu 40-te.
-
-
-
Iskrene čestitke!
I ja sam rodila treće s četrdeset i puno lakše podnijela carski nego onaj prethodni.
I duže dojila nego prvi puta, točnije dojimo još uvijek (hvala Rode!).
I sve skupa zrelije i ozbiljnije prihvatila, ali istovremeno ležernije, s manje straha i s više veselja, nego prvi puta.
Amnio sam odbila, iako mi to nije bila laka odluka, znala sam i znam da je za mene jedina ispravna.
Samo...budući da mi je muž deset godina stariji od mene...ponekad nepoznatim ljudima ostavljamo dojam mlade bake i djeda...mene to :lol: , ali razmišljam kako će to na Ivana djelovati jednog dana :oops: Voljela bih da vas se javi što više mama iznad 40, da malo razmijenimo iskustva.
-
-
yesyesyes!
cestitam! :heart:
-
Čestitam!
I ja sam na kraju tridesetih i baš bi si rado poklonila bebu za četrdeseti rođendan! Hvala tebi, Fegusti i Ljiljani što ste podijelile svoje iskustvo sa nama i ohrabrile nas za tu avanturu.
:love: :heart: