zahvala SOS savjetnicama!
Bila sam na neonatologiji sa bebom koji je uz to bio i u inkubatoru a nije bilo druge opcije do majčinog mlijeka. Trebalo je izdajati na "suho" , mlijeko nije nadolazilo ni drugi ni treći dan , napravila sam si krvne podlijeve na dojkama od silnog očito neefektivnog izdajanja i već sam bila na rubu očaja kada sam se sjetila SOS-telefona za dojenje!
Žao mi je što ne mogu izvući iz podsvjesti (tada zbunjena kakva jesam) ime savjetnice koja me je polako i detaljno vodila kroz probleme i problemčiće ali mogu reći da je to bilo spasonosno savjetovanje kroz koje sam naučila u čemu griješim i kako dalje! Zato jedno veliko hvala! :*
U to vrijeme sam samo ljubomorno promatrala ženske grudi iz kojih mlijeko teče, kako se meni činilo na hektolitre pa sam sama sebi bila neuspješna jadnica koja ne može ni toliko učiniti za svoje dijete u inkubatoru! Zahvaljujući tom spasonosnom prekrasnom ženskom glasu uskoro sam i ja postala uspješna mama-dojilja! :mrgreen:
Sada imamo drugi problem a to je laktacijska žutica no ja se nadam da to neće biti razlog prestanku dojenja! :(