Dobila sam mail da sam dobila privatnu poruku, no kada otvorim forum - bilo preko linka u mailu, bilo "pješice" - ne vidim nikakvu poruku. Otvorim inbox - nema ništa.
I?
Printable View
Dobila sam mail da sam dobila privatnu poruku, no kada otvorim forum - bilo preko linka u mailu, bilo "pješice" - ne vidim nikakvu poruku. Otvorim inbox - nema ništa.
I?
Nisi jedina kojoj se to dogadja... vec sam dobila dosta "prituzbi".. no razog - neznam :/
jednu mogucnost sam vec spomenula - da ti je netko poslao poruku pa se predomislio i izbrisao je :)
Jooj, vidis tog se nisam sjetila :lol:
Joj ,i ja sam to dobila... :oops:
Meni se desava da dobijem dvije poruke za isti PM ali od viska glava ne boli. :mrgreen:
Nije mi se nikada desilo da nisam dobio mail a imam PM a to je najbitnije. :)
Inace sajt radi za 5+ a ove musice se desavaju i sajtovima sa puuuno vecim budzetom i brojem ljudi koji ga odrzavaju tako da, koliko god tezili perfekcionizmu, svaka cast administratorima.
A ja sam baš bila znatiželjna da otkrijem tko mi to piše ;)
Hvala, nema problema.
I meni se to desava, ali nema veze :mrgreen:
ja ću se prikrpati ovdje s pitanjcem. ako u profilu odaberem da ne dobivam obavijesti o pp-ovima, da li to znači da će mi prestati dolaziti mailovi ali će i dalje pisati "dobili ste 1 privatnu poruku"? ili ima neki drugi način da se riješim tih mailova?
da, pisat ce ti gore na vrjhu ekrana na zutoj traci da si dobila poruku (ako imas neki popup stopper), a ako nemas pop up stopper, onda ce ti se otvoriti mali prozorcic koji ce ti reci da imas poruku
odlično, hvala (ubila sam i pop-upove jer imam stopper, ona obavijest gore će biti sasvim dovoljna).