da li ste isle u trudnoci na akupunkturu i mislite li da moze za bebu biti stetno
moja babica mi je naime radila vec tri puta akupunkturu zbog boli u ledima super mi je pomoglo a htjela bih ipak promijeniti s vama iskustva :* :*
Printable View
da li ste isle u trudnoci na akupunkturu i mislite li da moze za bebu biti stetno
moja babica mi je naime radila vec tri puta akupunkturu zbog boli u ledima super mi je pomoglo a htjela bih ipak promijeniti s vama iskustva :* :*
ksena, isla sam na akupunkturu da pomogne in-vitru, i prvih 6 tjedana trudnoce. Nisam imala nikakve probleme, krvarenja, mucnine, glavobolje, naotecenost do dan danas (31 tjedan trudna) i planiram ponovo ici zadnjih 4 tjedna trudnoce da me pripremi za porod. Koliko sam shvatila, akupunkturistica mi je rekla da mi moze pomoci da se cervix stanji i omeksa postepeno tako da otvaranje bude sto maje stresno. Prvi puta sam isla na akupunkturu radi trudnoce ali mislim da cu nastaviti i poslije...Sto se tice stetnosti, u rukama nestrucnih ljudi i Cokolino moze biti stetan:) Bitno je samo da ti to radi neko ko je skolovan kako treba....
Ella ,možeš javiti gdje si išla na akupunkturu !
Ella je iz San Diega. Navodno se jedino u priv. rodilištu kod Podobnika nudi tako nešto - bar prema napisima u časopoisima - nazovi i provjeri.Citiraj:
nela37 prvotno napisa
nela37, ina je u pravu ja sam isla na akupunkturu u san diegu; ali poznajem doktoricu u zagrebu koja se bavi akupunkturom vec godinama i vjerujem da bi ti mogla pomoci. Ordinacija joj je u Radicevoj, nazvat cu sutra mamu da mi da tocnu adresu i broj telefona.
Znam da akupunturu radi dr.Habek sa sv.Duha.
Prije 1-2 god. je pisao o akupunturi u Bebama. :)
Evo za sve koga zanima, akupunkturu vec gonama radi Dr. Vesna Goricki -Pernek; Radiceva 17, Zagreb; Tel: (01) 48 30 937
Sretno:)
Nela, ovo je moj doktor, ako želiš, mogu ga pitati na idućoj kontroli ev. neku preporuku ako ne bude prevelika gužva - ja se, doduše, nadam carskom zbog kuka, ali vidim da se on zalaže za prirodne stvari.Citiraj:
maama30 prvotno napisa
Ina, thanks, može,ajde pitaj...znam da radi i još jedna doc.sa Sv.duha,možda je to ova kaj je napisala ella.
Ja se možda odlučim za to
Ajde, malo mi specificiraj pitanje - ne znam točno što pitat:Citiraj:
nela37 prvotno napisa
a) jel' da pitam preporuku za ko radi dobru akupunkturu u ZG-u
b) jel' da pitam je li se na SD može dolazit na akpunkturu a rodit negdje drugo
ili nešto treće...