skok u razvoju svaki tjedan?
proučila sam sve o skokovima u razvoju, ponuda=potražnja, usput i o ragadama (koje smo malo pomalo uspjeli zaliječiti), pa o sooru (mislila sam da i to imamo - ipak ne)... ali mi i dalje nije jasno što se s nama događa. a možda je ovo sve normalno, pa mi samo treba da mi netko kaže: ne brini, to ludilo je skroz uobičajeno
Gita danas ima 5 tjedana, isključivo je dojena, dudu varalicu smo dali u trenutku očaja jedne od naših besanih noći, kad je ja od bolova više nisam mogla vratiti na cicu
u bolnici je bila sa mnom od početka, nije dobila ništa osim mm.
u ovih naših 5 tjedana, evo već po ne znam koji put, ona sisa cijeli dan i noć, s pauzama od po pola sata. jučer je krenula u podne i zaspala je jutros iza 6
ja sam već bila poluluda.
ni inače nemamo apsolutno nikakav ritam (ne očekujem nikakav raspored, da me se ne bi krivo shvatilo - dojim je na zahtjev, kad god ona hoće, ja vadim cicu). pola dana sisa obje cice u jednom podoju (koji onda traje preko sat vremena), pa onda samo jednu. nekad više cica ujutro, nekad više navečer. meni se nekako čini da daje mojim cicama, tj. mozgu :mrgreen: čudne informacije. iz tog razloga mi se cice taman nekako "smire" a onda opet prepune i tako stalno ispočetka...
pitam se, hoće li se kod nas ikad uspostaviti ravnoteža između ponude i potražnje, ili će naši dani i noći zauvijek izgledati ovako :?
ili ona možda noću ne spava iz nekog drugog razloga?
posljednja dva dana je s 5-6 kakanja dnevno pala na samo 1, ima li to ikakve veze? ne čini mi se da je muče grčevi ni probava
ponavljam, ne očekujem nikakav ritam tipa: dojim svaka 2 ili 3 sata, niti da prespava noć... ništa slično
pitam se samo radim li nešto krivo, zbog čega još nije došlo do nekakvog "kuženja" između mene (mojih cica) i njenih potreba?
hvala unaprijed :heart: