Zanima me moze li se negdje nabaviti ovaj crtic na hrvatskom ili barem na engleskom (posto francuski ne znamo i ne mozemo ni prevoditi klincima)?
Printable View
Zanima me moze li se negdje nabaviti ovaj crtic na hrvatskom ili barem na engleskom (posto francuski ne znamo i ne mozemo ni prevoditi klincima)?
Ako imaš kakvu vezu na HRT-u može ti nabaviti iz arhive. Inače je do te arhive jako teško doći.
Isuse, obožavala sam taj crtić kao klinka!!!
I ja bi ga htjela imati...
Taj crtić je stvarno odličan ali ne znam kako doći do njega.
Ja nisam vise bila klinka kad se poceo prikazivat, al sam ga ipak gledala - i ja bih htjela imati koji. AKo tko zna gdje se moze nabaviti osim u arhivi, bilo bi fakat super!
trebalo bi poslati mail na hrt pa zamoliti emitiranje, naravno ako ga imaju i smiju emitirati.
to je najboljei crtić ikada. kad bi nas se skupilo više možda bi i uspjeli.
baš smo danas čitali knjigu Tijelo pa sam se sjetila ovog crtića! ko nađe nek obavezno javi
kao klinka sam tu seriju gledala na njemačkoj tv, o čovjeku, pa sam otprilike znala naslov na njemačkom: "es war einmal..." pa išla guglati i sad se pravim ovdje pametna: al ovo saznadoh....
original: Il était une fois, ili na engleskom: Once Upon a Time... Life
evo malo i s jubitoa: http://www.youtube.com/watch?v=3oPFhYimtjw
na amazonu nađoh njemačku verziju: evo (tko bi htio sudjelovati u kupnji ? :mrgreen: )
i francusku: evo
a za odrasle preporučam: bilo jednom na divljem zapadu :lol: dobar henry fonda,...doooobaaar.... 8)
probat cu pogledat na forumima pa javim
Citiraj:
filip prvotno napisa
sorry ,,nista
aaa najbolji crtic! znala sam cak lagati da sam bolesna da ne idem u skolu i ostanem doma gledati ga :mrgreen:
kako mu je naziv na hrvatskom? zivot?
mama c., thanks na linku s jubitoa ;)
Odmah je pod favourites i kad mali hoce bit na kompu, znam sta cemo gledat ;)
JA se pridruzujem peticiji za HTV ;)
Napišem cijeli post i dijete mi ga izbriše :roll:
Dakle, na HTV-u, u službi za korisnike radi gđa LJERKA VIŠNAR, tel: 6343-184
Nju se nazove i pita dali je moguće da vam se crtić presnimi. Naime, tu službu se može zvati ako želite presnimiti bilo koju emisiju koju HTV emitira.
Ako ne ide, probati ću doći do arhiva. (brat radi na HTV-u ;) ´)
I da, zaboravih.... presnimavanje se plaća (ne znam koliko) :/
frida editirala dio koji nije u skladu s pravilima
U svakom slucaju, ja sam jucer djetetu pokazala ovaj mali isjecak sto je mama c. dala link, i on je po zavrsetku trazio jos. Crtic mu se jako dopao, jer on vec zna o postojanju malih zelenih koji napadaju zube, ako se ne operu, trbuh ako se jede nezdravo i sl. Buljio je u ekran nepomicno svih 10 minuta ;)
frida editirala dio koji nije u skladu s pravilima
Ovo s bratom mi je zadnja solucija. On je uvijek u nekom ful poslu tako da sam vam i predložila da prvo nazovete gđu. Ljerku. Ako ona reče da ne može, onda ću malo zagnjaviti brata. Jer i ja bih taj crtić!
Frida sorry :oops: , i hvala :*
Kad saznaš info od gđe Ljerke obavezno napiši, ima nas još koji smo zaljubljeni u La Vie ;)
ja sam nasla neku stranu gdje mogu downloadati cijeli komplet, al naravno na njemačkom...
u stvari, dat ću mm zadatak da to downloada na svom kompu, ako ima virus, nek njemu ide. :mrgreen:
onda cemo te pp-ati da nas frida ne pobrise ;) a ti obavijesti ;)
Meni je i njemacka verzija OK.
prijavak za hrt verziju
da, hrt verzija je na francuskom pa mi mogla malo vjezbat :mrgreen:
A njemacki vjezbam na Caillou-u :lol:
To sa presnimavanjem i gospodjom Ljerkom, je li to legalno? Jer ako je, to mi se cini kao idealna opcija, jer ja ne znam ni njemacki ni francuski (postoji li na engleskom na Amazonu?)
Inace, podrzavam sve sto se dogovorite.
8)
Možeš tražiti da ti snime neku emisiju, ja sam jednom tražila jedan prilog sa Nove, pisala sam mail u kojem sam navela o emu se radi i da je za osobne potrebe, ako je moguće oni ti snime, legalno i naplate.
Pa to zvuci odlicno, osim ako ne bi smatrali da bi presnimavanjem crtica krsili autorska prava. Jesu ti to sprzili na DVD (mi nemamo video)?Citiraj:
Frida prvotno napisa
Ljudi, sto mislite da idemo poharati HTV? :D
A kolko naplate?
Po crticu il kak? Jer na DVD moze stat bar 2 il 3 crtica, s obzirom da su ovi dulji.
Zvala sam...
Gđe. Ljerke nema, ali sam razgovarala sa jednim gospodinom koji je rekao da se mogu presnimiti emisije samo iz naše produkcije, strane ne.
Spomenula sam mu La Vie; rekao je da su taj crtić otkupili samo za emitiranje a ne daljnju distribuciju. :(
probati ćemo nešto prek' veze :mrgreen:
jesi mu rekla da ćemo emitirati? :mrgreen:
Citiraj:
Mamita prvotno napisa
:lol: :lol:
:lol: To ću reći bratu, pa možda uspijemo izvući crtić.Citiraj:
Mamita prvotno napisa
Ali sve mi se čini da ćemo se morati zadovoljiti ovim verzijama sa Jubito-a
U svakom slučaju, ja ću probati pa ako nešto bude, svakako se javim.
ja ću probati ovo downloadati, pa čim pogledam valja li čemu, javim se...
Koja akcija :D :D
po ovom bi onda mogli presnimiti Čarobnu ploču!Citiraj:
Ava M prvotno napisa
kad je već nisu izdali za kupiti, kako su obećali
i bilježim se za la vie, ako netko uspije nabaviti
I ja isto!!
I ja isto!!
To bi bilo isključivo za me jer malena ima samo 2 mjeseca :mrgreen:
da, da i mi se isto bilježimo za crtić! :D
Nakom tri maila i tri obečanja - vidim ja ništa od "Čarobne ploče", i to me jako ljuti! Rekli su mi još u 10.mj. da će izaći za mjesec dana - iiii ništa....
Možda ju ovako nabavimo!!!! :mrgreen:
aj javite sta ste uspile. i mene zanima!
I mi bi oboje!!
:D
pozdrav svima,
taj crtić je mrak
moram priznati da sam ga redovno gledala
mojoj curici bi se jako svidio
i ja sam jako zainteresirana za jedan primjerakCitiraj:
miafa prvotno napisa