koji sve postoje u Zagrebu?
kakvi su programi?
možda se počastim :)
hvala
Printable View
koji sve postoje u Zagrebu?
kakvi su programi?
možda se počastim :)
hvala
ovisi šta bi ti htjela
nude svašta
Pa ovisi sto hoces, ovako opcenito ima ih na stotine :).
uf, ja ih se klonim... sjećam se kak su iz jednog "lanca" donesli na popravak telefon pun izvjesnih "domaćih životinja"....
nema šansi da dan danas uđem unutra :roll:
kakvih životinja? što?
pa masaža, anticelulit, gubitak kojeg suvišnog cm
ajd, pomozite mi
jel ima ko kakvo pozitivno iskustvo
dugo se već kontam
i stvarno bi se tila malo "opustit"
žohara :/Citiraj:
zmaj prvotno napisa
da ...kakvih zivotinja...nisam ni ja shvatila?? :?
čitaj sitna slova...
ps- ja najviše volim svoje nedjeljne rituale kad si sama napravim par tretmana i guštam....a jeftinije me dođe nego beauty centri :)
Znam za jedan super salon na vrbiku ,cure su super ,sve je mrak cisto nisu skupe a rade sssuuuuuuuppppppppeerrrrrrr ,tako da jedva cekam kad cu svratiti tamo i imaju novu depilaciju kuglicama secerne trske mrak. Ako te zanima mogu poslati pp jer ne znam jeli se smiju davati imena na forumu
Ja sam baš krenula u borbu protiv celulita.
Počela sam mackanje sa uljem protiv celulita kojeg mi je smućkala jedna naša pooooznata forumašica. Samo da ju usput pozdravim i pohvalim ulje :*
Sutra krećem na tretman nekakvim vakuumom. Ne znam šta me čeka, kažu da je učinkovito. Nije ni tako skupo, tretman je 150,00 kn. Meni treba nekih 5 tretmana za super učinak. Do ljeta bi trebala biti zadovojna.
maxova mama-toplo preporučam korištenje anticelulitnog blata-jednom do dva put tjedno :) Rezultati zajamčeni!