Napokon smo otvorili web stranicu pa mozete pogledati par fotkica. Stranica jos nije gotova al za pocetak je dovoljno.
Pozdrav :*
Printable View
Napokon smo otvorili web stranicu pa mozete pogledati par fotkica. Stranica jos nije gotova al za pocetak je dovoljno.
Pozdrav :*
MOSTARKA, preslatki ste ! :love: :love: :love:
Joj, odlična ti stranica !!!
A fotka 5 mi je za 5 !!! :mrgreen: Luka je mali foto-model ... :heart: :love: :heart:
Bas ti je meden mali mis!!! :heart:
Najbolja mi je ona fotka u ogrtacu gdje ima kao zecje usi. :heart:
Prekrasni ste svo troje :heart: :heart: :heart:
Presladak je mali princ, slikice su odlične. Mama i tata također divni :* .
MOSTARKA, osim što je Luka prekrasan, mama totalno drugačija od one koju sam ja zamišljala (baš si zgodna)... Stvarno mi nije jasno zašto tromjesečno dijete sjedi :P
Preslatki miš, prezgodna mama (Lovro bi pošizio, voli crnke :mrgreen: ) i zgodni tata!! :mrgreen:
E, a ja sam bas ovako nekako zamisljala Mostarku. Luka je šampion, ljubi ga u obraščiće, a i tata je sladak!
i ja sam je bas ovako zamisljala. A koliko vidim i Luka je ratoboran na mamu :P . Pesnice su uvijek u pripremi:mrgreen:
E pa hvala na lijepim komentarima cure, uljepsale ste mi pocetak dana :mrgreen: . I Luka vam se zahvaljuje ;) . Tati cemo pokazati kad .
APRICOT: To sam ja njega sijela samo na 4 sekunde dok sam ga slikala a tako mi se uvijek nasmije kad ga slikam inace nakon 4 sekunde pada k'o kruska moj mali Luka :) .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Mostarka, bas ste slatkisi!!!
Super mi je mali Luka u ogrtacu - ko mali boksac :*
Pobijeglo mi pola recenice negdje :evil: .
Tati cemo pokazati kad dodje sa posla .
Btw. Ja toliko cekam Mammu san u onoj izguzvanoj haljini sto je obecala dok sam bola trudna jos u seeestom mjesecu i nista jos :cry: . Mamma san, mogu li se jos nastaviti nadati ili da odustanem ??
Ko ti je kriv kad joj onda nisi poslala ječmenac!
Sad čekaj! Ili "zaposli" Snorki da to "odradi" umjesto tebe :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Hajde Snorki! Ostvari mi zelju :*
Ma, stvarno sam ljenguza...ovaj vikend vadim slike sa trudničkom vjenčanicom.... :mrgreen:
odlični ste MOSTARKA....
puse našem malom imenjaku... :*
najslađi ste skupa, gdje mali miš spava na mami :*
Ma preslatki ste ;) Tak nekak sam i tebe Mostarka zamišljala :love:
luka je pravi mali frajer a i boksac,koliko vidim....
super ste svi... :heart:
super ste! a mali je divan.a ni komentari nisu losi, a la keskchuibo.
Inace di ste u Francuskoj? Ja sam par godina zivjela u parizu, a mama mi je jos tamo pa smo cesto wkendom kod nje.
ne znam jesam li dobro skontala :lol:
Mamma san je zena vamp, dok je Snorki sportska zenska :lol:
ne mogu se zamislit u izguzvanoj haljini :mrgreen:i stiklama na 180 cm :mrgreen:
Mostarko, dobro si ti kilograme skinula. ja sam mislila da ces Forumu zauzet 10 GB (gigabajta ;) ) :P kada posaljes svoju fotku :mrgreen:
Heh, jesi mislila jelde ? E neka sam te razocarala :lol: . Al nisam ja ni mrsavica. Ostalo je meni moja Snorki jos 7+. U zadnje vrijeme pravo se slabo tope al valjda ce se istopiti.
Ima li tko recept za blizance ? (ne mislim odmah al pitam za kasnije) :mrgreen:
Mi smo u Grenobleu. To je oko 4h od Pariza. Jel prolazite kad kroz Grenoble ?Citiraj:
petra prvotno napisa
I ja sam mislila da si k'o od brda odvaljena, kad ono ŽENA MRAK! :shock:
A Luka je budući fotomodel :)
MOSTARKA pa prekrasni ste svi. Moram priznati da si mi lijepa ali ipak Luka je ljepši :P .Pravi mali bombon. :*
:heart:
Hvala na komplimentima :* al ipak i jesam od brda odvaljena sa 77 kg. al nadam se da ce se IPAK brzo istopiti.
bili smo jednom, isli na izlet u lyon, pa smo prosli kroz grenoble.isli sa zicarom na ono brdo di je faxCitiraj:
MOSTARKA prvotno napisa
ma ovo mije topic. Mali je super super super. Bas ste mi medeni
definitivno potpisujem!!Citiraj:
BubaSanja prvotno napisa
a imamo iste bez papucice.
maleni je meden, bez komentara...ali ono sta je mene :shock: :shock: je mostarkina kosa!!
blago ti se, odakle ti tooooliko sjajne tamne kose??
Ma baš je slatkiš!
Slušaj ti Mostarko!Imaš prekrasnog sina, a ti si mi više tip Parižanke nego Mostarke (da se ne bi tko uvrijedio)!!!
Mislila sam da si ko' od brda odvaljena, a ono... :shock:
Jao Majo pa hvala na komplimentu, super kompliment :*
A zbog cega si mislila da sam ko od brda odvaljena ? :lol:
Ej moja Majo... Nikad Mostarke nisu bile od brda odvaljenje. Samo jedan skok u hladnu Neretvu je dovoljan da izadjes ko iz tube istisnuta.
Mostarko, sa 77 kg sam ponovo ostala u blazenom stanju :mrgreen:
Sta cekas :mrgreen: Akcija-KRENI!
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Sto si namazana Snorki 8)
To si sama kriva! :P
Stalno pišeš kako si ovolikaaaaaaa..., a ono :shock:
Fotke su prekrasne...moj favorit je Yo man!
:lol: :lol:Citiraj:
MajaMajica prvotno napisa
Ono je u sjedecem polozaju a i Luka na meni pa se kriju ogromni kukovi i salo. Neka, stavit cu jednu u stajacem polozaju pa cu vam pokazati primjer zene kao od pola brda odvaljena :mrgreen:
Ma daj, super si ti. Ja sam se od poroda samo jednom slikala, ali ne zbog debljine, nego zbog frizure....Eh, hoću li ikad ponovo vidjeti frizera....?! Iz ove perspektive - sretna sam ako uspijem oprati kosu...