Ovako piše na hrvatskoj deklaraciji-mi mislili da će bit ukusno za na kruh ko maslac od kikirikija, al nam nije baš-baš :/
Sad premišljam što bi s teglom. Recept za ovo nigdje ne nalazim...mislim-u što bi je uvalila :?
Čekam vaše ideje i savjete :*
Printable View
Ovako piše na hrvatskoj deklaraciji-mi mislili da će bit ukusno za na kruh ko maslac od kikirikija, al nam nije baš-baš :/
Sad premišljam što bi s teglom. Recept za ovo nigdje ne nalazim...mislim-u što bi je uvalila :?
Čekam vaše ideje i savjete :*
ukucaj u pretražnik tahini. Preporučam ti da počneš od Humusa, namaza od slanutka :-)
da da, hummus je mljac :)
iako meni je tahini inače super za na kruh. Možda ste uzeli onaj neslani pa ti zato nije fini? Jer ima ih sa i bez soli. Probaj ga samo malo posoliti, možda će ti postati finiji..
vidiš, znala sam da mi fali jedno slovo, pa sam napisala houmus, pa mi opet nije pasalo, pa sam napisala samo humus :lol:
Tahini u principu treba malo razrijediti vodom i limunovim sokom .. premda, da, fin je i namazan na kruhu :oops: Može se napraviti npr. sa špagetama umak od tahinija.
ja stavim žličicu u pekač kada se radi kruh.
Pomijesaj 2 zlice paste os sezama, tj. tahinija i zlicu meda i dobijes fiiiinu halvu.
Ili pomijesaj s vodom, limunovim sokom i malo soli pa dobijes fini umak za sirovo povrce ili ako je gusce, namaz za kruh.
Ili posalji meni, ja cu vec znati sto s tim. :mljac: