A evo moje dvije bebe koje vole lijepe frizure
Sad nas možeš splitati :mrgreen:
http://public.fotki.com/piadora/novi-album/dora-08.html
http://public.fotki.com/piadora/novi-album/pia-08.html
Printable View
A evo moje dvije bebe koje vole lijepe frizure
Sad nas možeš splitati :mrgreen:
http://public.fotki.com/piadora/novi-album/dora-08.html
http://public.fotki.com/piadora/novi-album/pia-08.html
Hahaha, vrištim! :lol: I Fiona bi rado bila beba, valjda joj je tek sad jasno kako joj je bilo lijepo kad su je svi nosili i vozikali. :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Spooky, cure su ti prelijepe. :heart:
Mi smo dosta dobro izdržali karantenu, sutra idemo na kontrolu, pa nam držite fige. :*
Spooky, preslatke su!
Vibrice Fioni...
Pusa svima!
ovo je svakako dostojan početak novog nastavka. ;)Citiraj:
spooky prvotno napisa
ljepotice male, a pia je prava majstorica u poziranju. :*
da, a kad ja uzmem fotić, ona odmah zbriše ili se namjerno krevelji i miče da mi slike ne uspiju :roll:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Ajde, ozdravite mamice, tatice i dječica ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ajvice, nadam se da je mali miš bolje. :) Odvalila sam na kolica. 8)
Spooky, cure su ti prezgodne!!! Stvarno su male frajerice! :love:
Snorki, studentice :*
Ostalim malim bubancima i bubančicama, frajericama i frajerima velika pusa :* .
taman sam ga htjela sutra otpremiti u vrtić kadli je počeo šmrcati i kašljati. :roll: izgleda da će ipak završiti cjelotjednim bolovanjem. nitko sretniji od njega!
ja više ne znam što ću s tim vrtićem
sva djeca kašljucaju i marko se povremeno zakašlje ,a tete samo meni prigovaraju :x
danas sam im rekla pa jel vi samo moje diejte gledate, a ne čujete ostale ?
ja nažalost nemam baka servis
i ne znam što da radim ako se opet razboli
men i je bolovanje tragedija, em dobijem mamju plažću, ali ja to SVE morram nadoknaditi................. :(
ajme nepismenog posta :oops:
maria, stvarno nezavidna situacija. :( ja sam itekako svjesna koliko sam sretna što ne moram na bolovanje dulje od dan-dva. nemate nikakvu susjedu penzionerku koja bi mogla uskočiti po potrebi?
ne, morat ć uopet na tetu čuvalicu.....a to košta
ako uopće možeš naći nekoga tko može uskočiti samo kad treba :/
Maria, Ajvica :(
Mi smo još i ovaj tjedan doma. S time da se jučer počeo žaliti na grlo!! :/ Ovo je treći tjedan.
U svakom slučaju, do kraja ovog tjedna smo doma. :/
ma da ,to je problemCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Puse bolesnicima. :* Fiona se skroz dobro osjeća, sad ćemo vidjeti što će nam reći doktorica. Danas je poslijepodne.
Maria, baš nezavidna situacija. :/ A da probaš napraviti stand-by dogovor s nekom studenticom (bivšom učenicom)?
sanja, dobra ideja......
probat ću, jednostavno sam toliko iscrpljena i nikakva da ne mogu suvislo ni razmišljati....
hvala ti
Maria :love:
Ja si baš razmišljam kak je dobro što imamo baka servis jer stvarno ne znam otkuda bih platila tetu čuvalicu.
Baka servis ne koristimo često jer MM uglavnom može na bolovanje i firma mu ništa ne uzme od plače
Maria, draga... :love: !
Ja mogu ostati na bolovanju, pedica nam je super i uvijek iskoristimo koliko treba...
Meni, pak, teta prigovara da budemo previše doma pa u vrtiću bude problema i vratimo se gotovo na početak...
Jel' to onda znači da je u našem slučaju poželjno dolaziti polubolestan?!
moje dijete je jučer, nakon dva mjeseca, ponovo otišlo u vrtić.
kaže teta "ko da uopće nije ni izostala, sve normalno".
sretna sam zbog toga :D
i ne znaš koliko si sretna.
nas svaki izostanak košta, ali mislim da je ipak pametnije pustiti ga da do kraja ozdravi kad već imamo tu mogućnost.
stvar je u tome da se on prilagodi činjenici da mora u vrtić, ali da se njega pita ne bi išao.
Ma Orka je takav društvoljubac da nisam nikada niti mislila da bi bilo problema sa njenim ponovnim uklapanjem u vrtić. :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
Spooky, cure su ti preslatke. :heart:
Svim bubancima puse ozdravilice. Nika i dalje kuri, od jučer je pod antibiotikom, ali temperatura je danas bila 38,8. Jadničak tako kašlje da me srce boli.
Odmah sam se sjetila tebe i tvoga OGTT-a. U kojem mjesecu trudnoće si ga radila?Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Danas sam bila na pregledu, sve po starom, za 2 tj. idem opet, a onda ćemo dogovoriti i kada ću "pod nož".
Lada, još jednom sretan roćkas. :heart:
Lada, sretan ti rođendan :heart: .
Pčelice, sigurno si uzbuđena zbog skorog susreta s mrvom.Baš mi je toplo oko srca kada se sjetim tog slatkog iščekivanja...
:love:
pusa bubancima :*
pčelice, ajme, još malo i stiže prvi bebač iz proljetne serije! :D
pčelice jupiiii, još malo :D :D
..a što se tiče uske zdjelice i carskog - čeka me ista sudbina kao i tebe :/
ali glavno da sve prođe dobro i da mi zagrlimo svoje drage male piceke :heart:
Pčelice, OGTT sam radila u 25. tj., a onda još kasnije dvaput profil šećera (listopad i studeni).
Lovrić, Nika, Marko i ostali bolesnici :* :heart: .
Spooky, cure su medene :heart: :heart: .
Bravo svim hrabrim povratnicima u vrtić, mi smo ovaj tjedan doma zbog kašlja i šmrkalja, a došla mi je na par dana i sestra iz NL, pa se tunkamo u kućnoj atmosferi :) .
Moram napisati sinoćnju Aninu provalu...sestra je rođena bez ruke i A. to do sada nije specijalno komentirala. Sinoć ju je pita: a kako to ti nemaš ruku? Jesi li se tako rodila ili si se takva posvojila? :mrgreen:
genijalno :heart:
Ančica :heart:
Trudnice i bolesnici, mislim na vas! :heart:
Mi smo cijeli tjedan doma. Veli doktorica da Klavocin uzimamo do četvrtka navečer. Već sutra smije van, a od ponedjeljka u vrtić. Kaže i da su joj sumnjive te česte upale uha, pa me pitala hrče li Fiona - a hrče - pa je rekla da bi bilo dobro da ode na pregled radi treće mandule. Ne znam što bih mislila o tome. :?
hrče li stalno ili možeš to povezati sa curenjem nosa? andrej je u godinu dana u vrtiću imao dvije upale uha (meni 2 previše) ali prethodilo im je dugotrajno curenje. i stalno mu je rondalo po nosu dok nismo otišli na more, tek su mu se tamo sinusi propisno pročistili.
inhalirate li?
Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
X isto kao i Lovro (osim samo jedne upale uha).
Sanja, ~~~~~~~ da prestanu te beštije oko vas...
Ančice preslatkice brbljavice :heart:
Ajvice kako je Andrejček? :P
Pčelice, Anekica :heart:
nazovi ga da ti kaže "ja sam andjej!"Citiraj:
mamma san prvotno napisa
temperatura je pala odavno, oporavlja se i uživa na bolovanju.
sad ja kašljem :roll:
Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
zlato slatko :heart:
a ti se malo više čuvaj. :love:
ajme, pa ovo je koma....svi redom bolesni...
Iš, boleštine, išššššš.
Moje curke su zrave. Nadam se da će tako i ostat.
Nego, Pia je neki dan razgovarala s tetom o ljubavi i onda je teti rekla:
" Moji mama i tata se jaaaako vole. Grle se i ljube. Zato su se i vjenčali pa je onda mama imala lijepu haljinu i cvjetiće u kosi!
Poslije sam se rodila ja, a onda Dora...jer se mama i tata vole" :heart:
zlata mala preslatka :heart:
Andrejček i Pia :heart:
Ajvi, nisam primijetila nikakvo pravilo u vezi tih upala uha. Prva je došla kao pratnja malo jačoj prehladi, sve je bilo nekako u kompletu, čak i upala oka. Ovaj put nije imala nikakve simptome, čak ni temperaturu, jedino se žalila na bol u uhu. Znači, bez šmrcanja i sl. :?
Sanja, Lovri se isto nekad napune sinusi, ali ne cure. Sav gnoj slijeva se u grlo i prema uhu...
Obično to primjetim kad počne hrkati po noći ili mu odjednom počne lagano smrduckati iz usta. :/
Tada počnem sa ispiranjem nosa i vjeruj mi kad ti kažem da mu se počnu odljepljivati gromade.
onda bi možda trebali konzultirati otorinca :/
ne znam :/ . nakon izvjesnog vremena čišćenja nosića i kad malca povučem iz vrtića (npr kao sada), nestaju svi problemi sa nosićem.
A i pedijatrica nam je rekla da je sve to normalno (za vrtićarce i da je ona zbog toga strogo protiv vrtića :roll: ).