-
moje čudo br. 2?
Htjela bih da i ova moja priča bude još jedna priča za ohrabrenje. Prije tri godine dijagnoza MM oligoasthenoteratozoospermia, ja ok, prvi IVF/ICSI ništa, drugi beta 167 i 9. 8. 2005. moj mali pingvin dolazi na svijet.
Pomirili se da ćemo imati jedno dijete, kad ono... u subotu pozitivan test na trudnoću, jučer beta 8320. Malo u čudu, tako velika beta, a menstrucija mi kasni tek pet dana.
Sutra idem na UZV i ne mogu to dočekati.
Je li moguće da sam trudna i to prirodno???
-
Moguće, moguće, nego što, čula sam više takvih slučajeva.
Čestitam!
-
Malo mi se beta čini previsoka, s pingvinom je 13. dan nakon punkcije bila samo 167. Sada je 8323, 35. dan ciklusa, ciklusi su mi inače 29-30 dana.
-
koliko ih je to komada unutra?? :D :D
čestitam mila!!
-
Genijalno, draga! :D
nema ljepseg iznenadjenja na cijelom svijetu od iznenadne trudnoce iz prirodnjaka :*
-
Jednostavno ne mogu vjerovati, stalno mislim da nešto tu nije u redu.
-
Moguće je, naravno, medicina je rijetko kad 1+1=2 - ja ti čestitam od srca :D !
-
:D prekrasno!!!
čestitam!!!
-
Život donosi iznenađenja pa i ovako lijepa. Sretno na ultrazvuku!!
:D :D :D
-
-
Joj pa to je divno!!!!!!!!! :D :D :D Čestitam
-
:D :D :D cestitam! javi kako je sutra proslo :*
-
-
:D Čestitam :D ... skakućem, jer razloga za to ima :D
... a koliko ih je...čekamo te sutra s vijestima ;)
-
Čestitam također :D :D :D :D
-
-
Dali je netkome uspjela inseminacija.I koliko je to uspješno.Dali zna netko ili.... :coffee: :coffee
-
Pa ljudi da li je ovo moguće :shock: , dana samo čujem za velika čuda.
Čudim se i čestitam na divnom čudu! :D :D :D
-
-
Ajme kokliko lipih vjestit danas, rode su stvarno ubacile u petu brzinu :D
sandy čestitke od :heart:
-
-
-
Ovo je tako lijepo pročitati! :D
Čestitam! :D :dancingfever:
-
Čestitam i ja :D :D :D :D
Ima nade za nas :*
-
A ja baš prije mami govorim da se čuda ne događaju! Izgleda da je ona ipak u pravu! Bravo, bravo...jedva čekam nastavk da vidim koliko ćete mjesta u vrtiću vi tražiti! :mrgreen:
-
-
-
Prekrasno! :heart: Čestitam :D
-
-
Izvrsna vijest! Čestitam! :D
-
Moguće zašto ne. Svaka čast i čestitam. Možda ih je :D :D
-
Čestitam!!!! :D
Ima ih tu sigurno par komada!!! :preskaceuze:
-
Čestitam od srca i čekam daljnji razvoj događaja !! :D
-
Cestitam
i ja mislim da su mozda :heart: x2
-
-
-
:D
jedna forumasica je na isti dan dobila nalaz "mogucnost prirodnog zaceca minimalna" i napravila test sa +. A ako se ne varam i drugi bebac je dosao prirodno...vec ce se ona javiit :)
-
Čestitam od srca!Curke danas sam toliko sretna dok švrljam po forumu!Same dobre vijesti! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: O HAPPY DAY........................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja čekam svog :saint: do 14.03. i želim svima vama,a sigurna sam da ćete to dočekati jednog dana jer ste to i zaslužile! O HAPPY DAY........................
-
jeeeeeee čestitam, ma to je super :heart: :heart: :heart: :heart: :love:
-