Moj Roko je 1,5g. Jučer smo ležali u krevetu i sisali i on odjednom kaže: mimi voliš,mimi sreća
Suze su mi samo potekle.
Morala sam ovo podijeliti.
Printable View
Moj Roko je 1,5g. Jučer smo ležali u krevetu i sisali i on odjednom kaže: mimi voliš,mimi sreća
Suze su mi samo potekle.
Morala sam ovo podijeliti.
:heart:
:heart: suze i meni potekle
meni se dogodilo nedavno da je jan ležao samnom u krevetu, još je spavao, počeo se buditi, naglo otvorio oči, pogledao me i odjednom rekao :"Ti si moja mama" ..... fali smajlić gdje mami hoće srce eksplodirati
:D meni je moj Luka neki dan dosao na vrata sa buketičem tratinčica i rekao " Mama ja tebe tako puno volim " ...kako malo čovjeku treba za neizmjernu sreču :heart:
nedugo smo se M i ja igrali igre asocijacija.
ja kažem "mama",o on - ljubav.netko tko te jako puno voli.
srce mi je bilo veliko kao kuća.
:zaljubljen:
Kak su djeca super... meni moj tepa "mamicaa... mamica moja.... vojim te jaaaako..." :cry: od sreće samo teku
Kako li su jadna dječica u domu koja nemaju nikog :cry:
Kako su samo slatki i kako su tako male ,obicne recenice lijepe,velike i pune znacenja :heart:
Meni je moja curica prije par mjeseci ,kad sam se nesto naljutila,ne sjecam se vise sto je napravila,dosla do mene i zagrlila me i veli:mama niije juta,mama voji Lalu.Srce mi je puklo :heart:
pred tjedan dana smo mm i ja bili bolesni, i odveli F kod dida i bake na 3 dana da se ne razboli od nas, zovem ga na telefon a on veli - mama ozjavi, pa Fjan dođe
a jučer me uhvatio za uši, nacerio se i rekao uhića - to je moja mama
Na ovo samo rastop... :heart:Citiraj:
"magriz
a jučer me uhvatio za uši, nacerio se i rekao [i prvotno napisa
Na ovo samo rastop... :heart:Citiraj:
"magriz
a jučer me uhvatio za uši, nacerio se i rekao [i prvotno napisa
A mi pre neko veče ležimo jedno do drugoga i on odjednom ustaje i grabi dekicu.
Kuda ćeš?
Idem šojoj mami.- i dođe, pa legne meni na prsa. :love:
Predivni su :heart:
Mojoj Linduški je "joli tebe" (volim tebe) već kao "dobar dan", s obzirom da to kaže bar deset puta svakog dana, pa me neki dan posebno raznježila kad je, dok smo se zajedno potrpale u krevet i zagrile, rekla "Ja sam jesela!" (vesela), a na moje pitanje "zašto si vesela?", rekla je "Mamom pava" (s mamom spavam). :heart:
ima li neki smajlić koji ne zna oće li plakat ili se smijat? :heart:
Moji sinovi su veeelike maze. Vito obožava ići spavati navečer jer prije spavanja se toliko mazimo i grlimo da ja ne mogu vjerovati da takvo što postoji i, sve svađe, živciranja i ostale ružne stvari koje se dogode danju, pobriše naša večer :heart:
Vito ne može zaspati ako nismo zagrljeni, stalno mi govori "Vito voli mamu" i "Mama voli Vitu", ljubi me bezbroj puta, predivan je :) Inače, prije maženja, "uspavljivanje" počinje tako što Vito kaže "oće gledati lijepe nožice", ja mu skinem čarapice, on digne noge i onda gledamo lijepe nožice :lol:
prekrasne male pričalice, moj još samo brblja i zove me mama, ali to mi je tako slatko. Obožavam ga :love: :heart:
meni je tako bilo kad je prvi put dopuzala do mene,popela mi se uz nogavice rekla mama i dala mi pusu... :love: .... :heart:
Šimun, kada ga netko pita kako se zove, kaže -Šime sunce, mami sunce- Njegove puse ne mogu mjeriti s ničim na ovom svijetu, tako su pre pre prekrasne. Sunce moje malo :love:
mene isto odma počne pucat takav osjećaj :/Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
a i M isto to radi...mamice moja, vojim te do neba...
u vrtiću na Valentinovo izjave o ljubavi teta napisala na zidu..Marin:"Ja sam ljubav...mami ljubav" :heart:
Preljepo! Lovre jos nista ne kaze, ali voli se maziti - puuuuno :heart:Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
Prošli smo vikend išle u parkić, ja sjedim na klupi, a Tina se spušta niz tobogan i svaki put kad se dočeka na noge odskakuće uz glasno vrištanje... Zovem je Dođi popiti sokića, ona dođe, pije sok i gleda me onako ispod obrva pa će : Ja sam sletna! A meni srce u grlu, ne mogu disati... pa sam je zagrlila i rekla joj da mi je jako drago kad je ona sretna
Moje dijete je velika maza. Stotinu puta na dan vikne maziti se i onda se mi grlimo i on nasloni glavu na moja prsa.
Ponekad me spontano počne ljubiti po cijelom licu.
Najnovije je da stalno mazi bebu u pupi, zadnjih noći spava tako da drži ruku na mom stomaku i ne da mi okrenuti se na drugu stranu :saint: .
:heart: :heart: :heart:
moja su oba dečka velike maze,strašno vole dodir,zagrljaj i poljubac
što se starijeg tiče,nedavno sam u njegovom vrtiću prisustvovala radionici gdje su roditelji izrađivali kostime za fašničku povorku
on je svako malo došao pomaziti se,po poljubac...iako su mu svi prijatelji bili tamo i imao je zanimaciju...i baš mi je upalo u oko da je on jedini od svih klinaca tako...e sad ne znam je li on ekstra maza ili ja nemam mjere...no ne bih nikada drugačije
a i Roko mi je počeo izjavljivati ljubav...trenutno me zove isključivo mamice,evo jutros mi je za dobro jutro rekao,nakon malog uzdaha:Baš te volim :heart: