evo i nasa mala obitelj.
password: marko
http://public.fotki.com/mariolino/mo...rwqgffdrddfstq
Printable View
evo i nasa mala obitelj.
password: marko
http://public.fotki.com/mariolino/mo...rwqgffdrddfstq
Presladak je! I mislim da slika broj 12 mora u avatar!!! :mrgreen: :* :love:
Presladak je mali bucko i cijela porodica, uključujući i cool baku i cuku Našeg imenjaka :mrgreen:
:lol: :lol: on je nasa velika beba! svi nam se rugaju jer nam se pas zove ko covjek!Citiraj:
ninet prvotno napisa
...i moj se zvao ko čovjek...Miha :heart:
i br. 13 je kandidat za avatar!
pusa preslatkom malom foraninu! :D
da te ne cuje njegov tata zagrepcanec!!Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
isla promjenit avatar ali ne da se smanjit na 6kb. decki su u setnji (sunce pichi ko ludo) pa kad dodje gospodin mm kompjuteric on ce to sredit.
mi smo oboje zagrepčanci ali andrejčeka zovemo jelšon jer je tamo začet :love:
taaako vam zavidim, mi lani nismo bili na hvaru ali ovo ljeto... ništa nas neće spriječiti!!!
Stvarno vam je sladak mali Mariolino :D
onda se mozda vidimo jer ne mislimo u zgb preko ljeta...iako ce nam ljeti uvjeti u hvaru bit dosta bijedni (umjesto citavog apartmana i 2 sobe imat cemo samo 1 sobicu, smrc,smrc)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
onda ćemo se u hvaru družiti vani, a u jelsi na našoj terasi ;)
Ajme, pa tek sad skužih da ste sa Hvara...mojeg Hvara (po srcu)...i Lovro je foranin (ali samo po tome jer su se mama i tata tamo upoznali)...mama je ostavila mladost i ranu srednju dob na hvaru...i od kad sam ostala trudna nisam išla tamo...ali ću ići...srce mi klepeče.... :mrgreen: :mrgreen: :love: :heart:
ja sam već 30 godina svako ljeto na hvaru, od toga 10 sa mm-om :love:
a ćemo 31. u troje :angel:
(jelšonka po baki ;) )
Marko vam je presladak :* Luce ga je opako napikirala(isto je pola Dalmatinka pola Zagrepčanka). Cijela family je super!
Lu, bas ste svi preslatki, a malom Marku :*
evo promijenih avatar...ova fotkica je stvarno slatka.
inace mi se cesto zaletimo u jelsu..bar na kavu. i frend nam tamo godinama ljetuje a jedan frend ima i restoran u jelsi pa nam je gust potegnut do tamo.
mm i ja smo se isto upoznali u hvaru iako sam ja tad vec zivjela u zbg. mamma san koja je to rana srednja dob? mozda se od nekud iz hvara znamo? ne znam kojih si godina?
Maleni je preeeeeeeeeeeeslatki i preeemedeni mišić :love: :love: :love: :love: :love:
Nego cure, ta Jelsa je neko čarobno mjesto :heart:
Ja je već dugo nosim u srcu jer sam tamo dragog napijala vinom, hranila finom ribicom i smantala ga tako da je prije nego se snašao, pristao da se oženimo :lol: :lol: :lol:
Ah, Jelsa, baš nam je bilo divno to ljeto...moramo se uskoro vratiti tamo :heart:
pa sta su se svi pozaljubljivali u jelsi? :lol: :lol:
inace kloklo malo sam skicnula na tvoju stranicu...bogme ti je mala zvjezdica dobro napredna! izmedju ostalog sama se posjela sa 6ipo i gmizala sa 5ipo!! mi jos sanjamo o tome :roll: ...a imamo preko 6.
zadnja slikica mi je super....kako je zinuo za zlicicom.... :lol:
slatki mali celavac! ljubi ga mama od celave pjevacice :*
Pa ja ne mogu vidjeti, javlja mi neku grešku. :(
Marko mi je slatki med, stvarno je presladak a ima na koga i biti ;) . Slike su super !
Slatko!
Presladak je mali princ :* .
Baš ste slatka obitelj. Marko je premeden, a najsimpatičnija sličica mi je ona s Kikom. :D
na onoj slikici u žutom ručniku je kao maaalo žuto pile ! :* :angel:
:*
PS. ima istu prugastu kapicu kao i Bojan, što se sveže na vrhu; iz HM-a, jel da ?! ;)
da nas omiljeni ducan!Citiraj:
andrea prvotno napisa
Marko je bonbončić, a Viktor?! :shock: Pari opasan... 8)
ma viktor je prava beba! opasan je jedino kad se neko nepozvan priblizi marku :lol: :lol:
Marko je presladak, najljepša mi fotka br. 12 !!! :* :love: :*