Bok curke...Zanima me dali netko ide pedijatru u DZ Zeljeznicar....
Kakva su vam iskustva...
Mi smi vec prijavljeni u DZ Siget , ali bi se htjeli prebaciti...
hvala
Printable View
Bok curke...Zanima me dali netko ide pedijatru u DZ Zeljeznicar....
Kakva su vam iskustva...
Mi smi vec prijavljeni u DZ Siget , ali bi se htjeli prebaciti...
hvala
Mi idemo - nova je doktorica (stara je otišla u penziju) meni se čini jako dobra, radila je dosta dugo na Rebru tako da se sigurno svega nagledala. Mi smo imali samo iskustva s upućivanjem na dijagnostiku (nije bilo nikakvih kriznih situacija) i čini mi se temeljita.
Imaju i dosta dobre uvjete (2 čekaone, izolacija) i nisu u zakupu nego po starinski dom zdravlja, tako da se ništa ne plaća, osim kad kupuješ svoje cjepivo. I ima jako spretnu sestru. Mislim da im još uvijek fali pacijenata.
Ne znam da li to još uvijek funkcionira, ali imali su i inhalator, pa kad nam je trebalo nismo morali u bolnicu.
Uglavnom, preporučam.
I mi idemo istoj pedijatrici.
Svaka pohvala njoj i sestri. Strpljive, ljubazne, drage, pedica detaljna.
Kad god smo došli, nismo dulje čekali od 10-15 min.
Preporučamo.
Inače, i mi smo u Novom Zagrebu i išli bi u Siget, jer tamo imam ostale doktore, ali kada vidim onu gužvu kod pedijatra... a i nisam čula baš neke preporuke.
mi smo u sigetu...neću imenovati , ali to je katastrofa...pedica jedva da se digne i sa stolice kada dođemo..
Baš sam žalosna...
Saznala sam da se gasi ta ordinacija. :cry: :( Kako sam čula, sestra ide u DZ željezničar u OP a doktorica u Sesvete. I mi idemo za njom, kud ona tu i mi, još samo da joj se i sestra pridruži. :)
šmrc , šmrc...jesi saznala kada se gasi...tako smo bili sretni da smo napokon našli super pedicu , kad ono ...ali nema veze , idemo i mi s njom