kako naslov kaže jeste li za druženje negdje na "pola" puta npr.Čapljina?da se dogovorimo :) predlažem 3.2 u 14 javite ako imate bolju "andeju"
Printable View
kako naslov kaže jeste li za druženje negdje na "pola" puta npr.Čapljina?da se dogovorimo :) predlažem 3.2 u 14 javite ako imate bolju "andeju"
Ja bi u Pačitelj, gore na kulu, na jednu kaficu s malo rahatluka... e meraka!!!!
(Bila jednom tamo .....). Laky, daleko sam od Hercegovine al vjerujem da će kavica biti dobra! :*
e i ja bih tako kafenisala :heart:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
Iva_luca - mi cemo se ipak morati uganjati u Zg, sta velis ;)
Laky - nek ti se makar malo stuca od vibri iz Sa :*
wewa, bit će mi pučko zadovoljstvo! Samo reci kad stižeš.... :D
laky, ako je 2.3. ja ću doć.
makar dubila na trepavicama (valjda neće bit nikakvih neplaniranih događanja da ne kažem visokih delegacija ili mrtvih glava-to mi s*e*e koncepciju).
nego, kome je čapljina na pola puta????
odakle???
ili pas laje radi sela :lol:
šta ne bi u međugorje?
(ovo su samo prijedlozi iako ću ja doć i u čapljinu, ne vozaj brigu).
može bilo gdje a pola puta mostar-ljubuški sam mislila
:lol: :lol:Citiraj:
laky prvotno napisa
jaka si i gotovo.
ovo vam je ljudi na pola puta samo malo skrenite desno, nekih 20 i koji kilometarčič.
nego, kad je kava domaćice druženja. :?
2.3 sinoć sam bila pospana kad sam pisala pa zamijenila mjesta ciframa....a čapljina tek tako može i negdje drugo meni svejedno i mjesto i vrijeme :)
prijavljujem se....iako sam tada u sred radnog vremena,ali nekako ću se organizirat...javite gdje?
ej kako u sred radnog vremena nedjelja je ia30 a možemo pomjeriti na 17 sati....cure javite kad vam odgovora meni je svejedno a btw...nije samo kava u pitanju nesto smo razgovarali da našem ZZO uputimo odjednom sve zahtjeve za plaćanje postupka u RH da vidimo kako će reagirati kad dobiju 10-15 zahtjev
ako plaćeju sve ostalo ,sva liječenja u ZG zašto ne i nama :)
nemoj tako...Citiraj:
laky prvotno napisa
čapljina rulz!!!!
:) mislila sam tek tako odabir da nikome nije daleko mada možda i da odemo u Međugorje oko 17 pa na misu i cugu....sto god cure odluče
ne zamjeri laky zbog mog kalendara,čitam veljaču umjesto ožujak...ipak sam na dijeti...
Međugorje bi bilo idealno,može bilo koje vrijeme pošto je nedjelja...
Myra2 bi nam se sigurno pridružila,ali ona čeka novog člana u obitelji,pa joj ovom prigodom držim fige... :love:
gdje je rozalija?i ona nam čeka plus na testu,pa se nadam da će nam se pridružiti s dobrim vijestima... :love:
ma ok ima nas 5 do sada pa možda još koja od cura priključi se
Ja se prijavljujem dolazim javila mi se na pp i Marija2006 i ona je za kavicu.
Javim se ovih dana sa vijestima. Pozdrav ia30 javit cu ti se danas mi neka guzva cijeli dan na poslu, kuci pa nikako vremena.
Pozdrav
evo dižem temu jel ostaje nedjelja 2.3. u Međugorju u 17 sati amo još recite gdje?ili da se nađemo kod Mališićapa skupa odemo negdje?
ja ću se nacrtati...može u onom caffeu u prizemlju...
ia30 možemo se čuti telefonom pa skupa do tromeđe a Rozalija bi čak i radije pa se još čujemo da utanačimo :*
:) i kako vam je bilo na kavi? Kad planirate narednu??
odlično je bilo a slijedeću neznam samo reci kad bi....mi smo sve za :)