Da li netko zna da li u Zagrebu ima koji privatni laboratorij gdje rade vađenje krvi bebama(mlađim od 6.mjeseci)?
Printable View
Da li netko zna da li u Zagrebu ima koji privatni laboratorij gdje rade vađenje krvi bebama(mlađim od 6.mjeseci)?
jučer je bio od mm-a frend kod nas i baš smo pričali o vađenju krvi kog djece pa je rekao da ima neki privatni labos negdje u dubravi kod doma zdravlja da su oni tamo išli i da im mali uopće nije plakao, a ima 18 mjeseci i da su već par puta tamo vadili krv. Danas ću ga pitat da ma kaže točno do je to i ako ima broj telefona. Reka je da su najviše platili 180kn, a obično da plate oko 50kn, sve ovisi o tome šta se traži
Laboratorij Breyer.
Nazovi i pitaj. Ja sam se interesirala prije godinu dana i tada je med. sestra dolazila doma vaditi krv tako maloj djeci.
Mi smo išli u polikliniku Helenu. Niti svaki privatni lab neće vaditi krv (pretpostavljam da pitaš za vađenje krvi iz vene) tako malenima.
breyer u ilici ili labor centar na bukovcevom trgu!!
Puno hvala na odgovorima.
mi bili u laboru, al ne sjećam se više koliko je patrik bio star - sigurno do godine dana - vadili radi željeza iz prstića.Citiraj:
bucka prvotno napisa