Drage moje rode,
Evo da se napokon javim nakon 4 mjeseca, nisam vas zaboravila svaki dan sam razmisljala o vama ali nisam mogla ranije da se javim iz jednog prostog razloga sto kuci nisam imala pristup internetu. Danas sam se vratila na posao i zelim prvo vama da se javim i zahvalim na vibrama i cestitkama koje su mi i te kako bile potrebne. Svim novim trudnicama cestitam od srca kao i novim mamama. Nisam uspjela sve da procitam tako da nisam upratila sve novosti na forumu a ima ih puno. A sad malo o maloj Emi, raste, napreduje i super je, svaki dan sam sve vise i vise zaljubljena u nju. Slike cete vidjeti uskoro. Danas su joj 4 mjeseca i 4 dana bilo mi je uzasno tesko odvojiti se jutros od nje i doci na posao ali sto se mora mora se. Ema je jedna jako vesela beba stalno se smije i uziva u upoznavanju ovog totalno za nju novo svijeta. Najvise voli da se igra sa mamonom i tatinom kosom i da nas vuce za nos. Super jede i spava, nema budenja nocu i sve u svemu super je biti roditelj. Svima vama od srca zelim da to postanete sto prije.