Reklame i promotivni materijal
Od pocetka godine dijete mi je totalno zatrpano reklamnim materijalima i raznim promotivnim poklonima koje dobije... u skoli!!! :evil:
Probala sam ispipavati na finjaka, pitati uciteljicu sto misli o tome i sl. ali ispadam jedina, pala s Marsa, koja vidi nesto lose u tome da su djeca na udaru reklamiranja na ovaj nacin.
A kipim, jer je Ema premala da joj objasnim da je to neetican nacin reklamiranja i da, cak i da je proizvod koji bi joj inace kupila, necu kupiti iz principa... ni zvati madjionicara na rodjendan (koji je dobio dobru lovu za nastup u skoli, ali je svoj djeci jos podijelio vizitke i svi su morali s ploce prepisati njegov broj mobitela... wtf?!?!), niti cu je voditi u McD jer je dobila poklon bon za sladoled (u skoli! istoj koja ima plakat za laksative.. da ne bi curice slucajno imale sirok struk od zatvora), niti joj kupiti petu po redu vjezbenicu iz x predmeta.
I nemam se kome obratiti jer, osim mene i MMa, nema osobe koja u tome svemu vidi ista lose.
Eno je sad, place u kupatilu jer je dobila besplatno u skoli album Euro 2008 i sad me mrzi jer sam joj rekla neka joj slicice kupi onaj tko joj je dao album ili uciteljica koja je dozvolila da se album dijeli.