Koliko vremena treba da ono što pojedem dođe u mlijeko? Moja curica ima neurodermitis pa pokušavam otkriti koje namirnice joj smetaju.
Printable View
Koliko vremena treba da ono što pojedem dođe u mlijeko? Moja curica ima neurodermitis pa pokušavam otkriti koje namirnice joj smetaju.
meni su rekli 3-4 sata (ja sam pitala zbog grčeva pa da znam procjenit od čega su)...dal je istina ili ne neznam...
Ako zelis otkriti koje joj namirnice smetaju ides prvo 3-5 dana na dijetu - iskljucivo namirnice za koje se poznato da nisu alergene. Nakon toga uvodis 1 novu namirnicu u roku od 3 dana i pratis 3-5 dana kako se dijete ponasa. Sve ostalo ti je jaaako nepouzdano.
Sretno!
Lejla ti je dobro opisala.
Ili mozes pisati sto si tocno i kada pojela, kad je ona dojila i kad se pojavila reakcija. Nakon par dana se pojavi uzorak.
Inace, to kada ce ti se neka hrana (odnosno neki njeni sastojci) pojaviti u mlijeku ovisi najvise o tome koliko toj hrani treba da se probavi, a to ovisi i o probavljivosti hrane i o tvom probavnom sustavu i o tome koju si hranu iskombinirala dok si to jela ili sto si jela prije ili poslije, jesli li pila ista, ... previse je tu faktora.