Nisam imala detegent za perillicu i tutnula nutra JAR (nakon gostiju prepuna kuhinja suđa)? Sad nikako isprat pjenu i smrdi po zapečenom jaru. Ima li pomoći? Nisam je valjda pokvarila, malo čudno zvuči možda zbog pjene?
Printable View
Nisam imala detegent za perillicu i tutnula nutra JAR (nakon gostiju prepuna kuhinja suđa)? Sad nikako isprat pjenu i smrdi po zapečenom jaru. Ima li pomoći? Nisam je valjda pokvarila, malo čudno zvuči možda zbog pjene?
nemam pametan odgovor na pitanje o spašavanju perilice suđa ali imam pametan savjet za ubuduće
...
pri nestašici tabletica toplo preporučam prašak za pranje rublja... super se opere a uz malo octa ni ne miriše na robu....
pokušaj staviti samo na ispiranje, ali prije izvadi pjenu koja je na dnuCitiraj:
pikula prvotno napisa
Ovo s octom dobro zvuči. Ili možda ono sredstvo za pranje perilice može pomoći.
Kada sam jednom stavila malo likvija u veš mašinu to me koštalo 1.000 kn jer je pjena uništila programator. Osnovna razlika između deterdženata za mašine i ručno pranje je ta pjena. Nadam se da ti se to nije dogodilo, ali da vas malo zaplašim pa da vam to ne padne na pamet.
uspijela sam maknuti pjenu i ponoviti ispiranje. Sad mi je suđe najčišće do sada :D . Dolazim u napast da stavim samo kap jara drugi put, pa da vidim. Ima li još neka opasnost osim količine pjene?
meni se par puta desilo da se tableta uopće nije otopila iz meni nepoznatog razloga, ali suđe je ipak bilo savršeno čisto. Znači u slučaju nedostatka tablete - ja ne bi stavila ništa 8)