kiretaža 7 tj nakon poroda
kao što sam već u jednom postu napisala: bila sam na kontr. 6 tj nakon poroda na kojem sam imala eksploraciju posteljice i još lagano krvarim, zbog toga sam prije 2tj zvala gina al mi je rekel ako nemam bolove temperaturu itd da je to sve normalno. e sad kad me pregledal i uzv-om veli da mu je čudan nalaz :? jer nekaj vidi(pital me ko mi je radil eksploraciju a ja pojma nemam jer sam spavala) i da me šalje u bolnicu (na uputnici piše hospitalizacija) da oni to vide i da budu vjerojatno radili kiretažu :shock: i dali to na analizu. u tom trenu ga se nisam sjetila pitati kolko je to kaj on vidi al sam pitala dal je moguće da je i nakon eksploracije nešto ostal al veli da ne, imala bi temp. , bolove i smrdelo bi iz mene da nebi niko mogel disati. pitala sam i dal još mogu pričekati par dana pa možda krvarenje prestane al veli da nebu prestalo, po tome mi se čini da zna kaj bi moglo biti al neće reći. zanima me dal još možda tko ima takva iskustva, ja neznam kak izgleda kiretaža i strah me, i dal se leži u bolnici dugo radi toga jer kaj bu s mojom bebom koju dojim za to vijeme? nebi ju nikako radi toga odbijala od dojke