Vidjeli smo u Lesnini jako lijepi i dosta povoljan po cijeni ormar za spavaču sobu, proizvođač je njemačka tvrtka arte-m, ali se u Lesnini čeka na isporuku 2mjeseca!
Zna li itko gdje se još u Zagrebu mogu kupiti njihovi proizvodi?
Printable View
Vidjeli smo u Lesnini jako lijepi i dosta povoljan po cijeni ormar za spavaču sobu, proizvođač je njemačka tvrtka arte-m, ali se u Lesnini čeka na isporuku 2mjeseca!
Zna li itko gdje se još u Zagrebu mogu kupiti njihovi proizvodi?
Nitko ne zna ništa o tom namještaju?? :)
Kika Namjestaj d.o.o.
Velimira Skorpika 25
10090 Zagreb
workTel.: 00385 14835941
Fax.: 00385 14835943
Lesnina d.o.o.
Slavonska Avenija 106
10373 Ivanja Reka/Zagreb
workTel.: 00385/1/2051528
Fax.: 00385/1/2051585
eMail: jularic-marina@lesnina.hr
LESNIN/VARAZDIN Lesnina H d.o.o.
Gospodarska bb
42000 Varazdin
workTel.: 00385/1/2051528
ali ja mislim kako samo gubiš vrijme: ako je deal s proizvođačem takav, svugdje ćeš čekato podjednako, osim ako baš to što si ti zamislila nemaju na lageru,a to je jaaaako rijetko.
Ma znam za Kiku, ali oni imaju samo mali dio njihovog programa i nemaju taj ormar koji mi želimo i kod njih se čeka mjesec dana, pa mi nije jasno kako je to moguče? :?
čekaj, ti stvarno misliš kako bi svaki centar trebao imati kompletnu ponudu nekog proizvođača?
da se skupi nas deset s Foruma, svaka bi imala drugačiji odabir.
i svaka bi očekivala da baš njezin krevet/ormar/štoveć... bude odmah raspoloživ.
a gdje su tek ostale desetine brandova?!
pa nije to kilogram brašna!
kako rekoh, ne gubi vrijeme: dok se ti ovdje čudiš, vrijeme prolazi.
Svugdje i uvijek se mora čekati, osim ako ne odabereš robu koju baš imaju na lageru.
Ili onu koja je izložena.
Uostalom, što su dva mjeseca naspram godina u kojima će ti taj ormar koristiti?!
;)