Koje su moguće posljedice slabog napredovanja?
Kako i topic kaže, zanima me koje su stvarno posljedice slabijeg napredovanja na kilaži kad se već to toliko naglašava i plaši roditelje. Moje dijete ima 6 mj 69 cm i oko 6 kg a rođen je sa 50 cm i 3400 gr. Nije mršavko, baš je fino elegantan i živahan, ali mi je dosta komentara sih okolo mene da bi trebao imat malo "šlaufića" i baš me ovo zanima s medicinske strane ako netko zna
Re: Koje su moguće posljedice slabog napredovanja?
Citiraj:
SpOOklica prvotno napisa
Kako i topic kaže, zanima me koje su stvarno posljedice slabijeg napredovanja na kilaži kad se već to toliko naglašava i plaši roditelje. Moje dijete ima 6 mj 69 cm i oko 6 kg a rođen je sa 50 cm i 3400 gr. Nije mršavko, baš je fino elegantan i živahan, ali mi je dosta komentara sih okolo mene da bi trebao imat malo "šlaufića" i baš me ovo zanima s medicinske strane ako netko zna
nisam doktor ali se meni čini da tvoje dijete O.K. napreduje. Tako sam i ja plakala jer je moja mala mršava (sada ima 9 mj oko 8 kg i 74 cm, a rođena 3680 i 52 cm) - gdje su oni slatki bebi šlaufići. Prilikom jednog posjeda njezinoj pedici sam joj to i napomenula, žena me samo pogledala i rekla: ona je skladno građena, nije ona mršava samo je sitna. I to ti je to, tvoje dijete je naraslo 19 cm od rođenje, to je super. A kilogrami, možda je samo sitan. E sad, skoro sam zaboravila što mi je mama rekla, veli ona da moja mala nije mršava da ja niti ne znam što je to mršavo dijete, veli da sam ja bila mršava jer nisam htjela jesti i sve su mi se kosti vidjele, a hlačice spadale sa mene. A sada, draga moja, mučim bitku sa kilažom. Pokaži ovo slobodno svim tim dušebrižnicima.