-
Ufatilo me...........
Sada je 5h i 10 min, trudovi su počeli oko pola noći-nakon seksa :D ! Odmah u razmacima oko 5 min. Sada se smjenjuju od 3-7 min ali mi se čini da se malo jači... Čekam da jutro još odmakne, sve sam pripremila pa put pod noge. Još samo curku probuditi, otpeljati je do bake-zbog nje i odugovlačim. Nije me strah. Strah me samo da prestanu trudovi pa da ostanem čamiti u bolnici. Držite mi palčeve da sve prođe u najboljem redu!!!
-
Valjda .nisam ništa zaboravila :P
-
:D ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe onako kako želiš!
-
:D vrati se s lijepom pricom
-
6i15, razmaci isti, intenzitet-približno. Što da radim, još čekati??? Pomagajte ako koga ima.
-
-
Isto. Dobro sam. Samo molim Boga da ne prestane.
-
-
Jesi se probala opustiti pod tušem?
I onda nešto lagano pojesti(kad dođeš u rodilište teško da ćeš jesti nešto konkretno)...
-
Ajmo Roby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno!!!! :heart:
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
uh koliko uzbudjenja na ovom forumu, super su mi ove mame sta imaju kad pisat dok radjaju! :love: :* joj draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a mozda sai vec gotova! javi nam se brzo sa pricom o porodu kakvog si zeljela! :heart:
-
sretno...
nek se prođe u najbolejm redu!! :heart:
-
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ :heart:
-
-
:D :D ~~~~~~~~~ :D :D
Nadam se da je s nekim razmjenila broj moba, tako da ne moramo čekati da se vrati iz bolnice pa da dobijemo prve izvještaje :mrgreen:
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :D
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da već maziš svoj zamotuljak! :heart:
-
-
srteno i cekamo lijepe vijesti :D :love:
-
-
Roby je nakon pisanja na forumu otišla u bolnicu i rodila malu slatku Dunju, otvorila sam topic na čestitanjima da joj usput pružite podršku jer ima strahovite bolove sa ragadama i depresijom što ne može dojiti