Pozdrav svima!
Konačno sam se ponovo pokrenula.
Najvjerojatnije idem krajem 3 ili početkom 4 mjeseca na drugi stimulirani na VV.
Interesira me koliko ste dugo čekali da vam vaši soc. ginekolozi nabave lijekove!?
Printable View
Pozdrav svima!
Konačno sam se ponovo pokrenula.
Najvjerojatnije idem krajem 3 ili početkom 4 mjeseca na drugi stimulirani na VV.
Interesira me koliko ste dugo čekali da vam vaši soc. ginekolozi nabave lijekove!?
Ja sam Menopure dobila za 2 dana. U utorak sam bila kod gin. sa papirom koji mi je napisala moja MPO dr, a u četvrtak sam podigla Menopure.
Citiraj:
runi prvotno napisa
Sorry, problem sa slanjem posta. Dakle, moj je prim. ginić rekao da mu lijekovi stignu dan-dva nakon što ih naruči, dakako, ako ih ima u veledrogerijama s kojima ima ugovor. Išla sam pitati da ne bi bilo u zadnji čas problema s nabavkom i kaže da neće. Savjetujem, runi, da pitaš svog ginekologa koliko se čekaju, sigurnije je. :)
Menopure sam dobila za cca 10 dana iako vjerujem da je moglo i prije da ih sestra nije zaboravila narucit...jer tek kad sam nazvala da provjerim sta je s lijekovima, drugi dan je sestra isla po njih i dobila ih tad za 2 dana. i sad cekaju u frizideru...
Hvala na odgovorima!
Runi pogledaj malo i na ovom topicu što smo pisale vezano na temu lijekova http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...5391&start=250
ja sam dobila u roku 2 dana Menopur
Hvala !
Ima li netko iz Dalmacije da mi napiše za koliko je dana dobio lijekove, strah me da se možda ovdje duže čekaju!?