-
Torta za prvi rođendan
Možda bi ova tema išla bolje pod dohranu, pa ako moderatorica tako msli molim da ju preseli. Probala sam naći neki recept ali nisam uspjela. Kakva se torta može napraviti za 1 rođendan, a da ju slavljenik može jesti? Mi ne koristimo a. mlijeko jer nam je od njega zlo, nismo probali niti pravo mlijeko, samo cicamo, a još nismo probali niti jaja. Ako netko ima kakav savijet molim pomoć.
-
Najjednostavnije:
poslozi baby kekse, na to stavi kasicu za bebe i to je to ;)
apricot editirala post zbog imena proizvođača
-
-
pa s obzirom da je tek prvi ročkas slavljenik može i zaobić tortu
ovak i onak ti neće pojest puno osim žličicu dvije, pa mu možeš dati bilo koju tortu
-
Naše iskustvo slijedeće:
Bilo dvije torte (not baby friendli) koje su donijele baka i teta. Ja nisam htjela ni to. Malac tortu samo prstićima pljackao zbog interesantnog oblika i svijeće na njoj.
Ja mislim da njima zaista torta nije potrebna ni zanimljiva. Već ako hoćete nešto, ovo s baby keksima je super ideja, a nije zahtjevno. Neke moje mame poznanice su se jako nakilavile za tu prvu tortu (radi uspomene, al izgubile puno vremena, možda je stvar i vještine pojedinca) pa to samo ostalo na slici...ne znam, mislim da se djetetu može pružit uspomena na prvi roćkas i s manje truda oko klope, a više oko njega i dječice koja dođu.
Nemojte me sad gađati :P .
-
Mi smo imali neku tortu bez jaja i mlijeka, ali nisam joj ni to dala. Grozne matere :mrgreen:
Jela je jogurt, čini mi se!
:)
-
mi smo imali neku voćnu tortu, ali G baš i nije ljubitelj slatkog, pa je samo probala žličicu i odustala. Kako smo 1. ročkas slavili na seoskom turizmu G je jela filu iz štrudle i to joj se jako sviđalo.
-
Ja se sjecam da je jedna mama negdje pisala kako je napravila posebnu tortu za djete, a posebnu za goste.
Djecija torta bila je od griza.........skuhani griz u naliven u kalup i bila je to mala tortica .....mozes je ukrasiti raznim sarenim bomboncicima.......