Prvo dijete - raniji porod?
OK curke, imam jedan problem pa mi treba mali savjeta od iskusnik mama..
nosim prvo dijete, jednu malu curicu i termin mi je 12.6
sa trudnocom je sve super, jako smo sretni i jedna cekamo da vidimo svoju bebicu
no, nekidan mi je muz saznao da upravo taj dan mora otici na 2 tjedna iz Hrvatske u jednu daleku zemlju !!!!
Znam, sad mislite, pa nek otkaze, nek ne ide...Ali mi smo u jednom specificnom poslu, i prilicno sam sigurna da to nece ici...vec je pricao s nekim facama, i nisu imali bas razumijevanja
ja sam sva u komi, jucer nismo cijeli dan pricali jer cim bi se to spomenulo, ja bi pocela plakati...ali sad sam evo malo bolje...
Nakon prospavane noci, shvatila sam da ja zapravo samo zelim da on bude ovdje da me odvede u bolnicu, da bude tamo kad rodim, i da me vrati doma....a dani nakon toga zasad mi nisu toliko bitni...imam jos uvijek mladu mamu i 3 sestre od 15-20 godina, tako da oni uvijek mogu doci i biti samnom...ili ja mogu kod njih
samo me muci taj dan poroda...jer ne zelim ici negdje drugdje cekat da rodim, i da me netko drugi mora vodit u bolnicu...ma koma
uglavnom, moje pitanje je...kazu da se prva djeca (neki cak kazu i za curice )..da se ranije rode od termina... Jel to istina?
Jel se moze ikako ici na raniji porod, nekih tjedan dana ranije ako ne dodje sam po sebi? Mozda u dogovoru s nekim doktorom?
Nemam pojma sta da radim. Plliz pisite ako imate kakva iskustva...