vec tri nedelje, kako imamo odnose, ja primetim par kapljica onako braon da mi curi,.. i samo se obrisem i nema vise, ni kapi!
E sad, ja to pripisujem odnosima,... al ne znam ,.. nekada se pojavi, nekada ne,.. inace sam 10+1 trudna :saint:
Printable View
vec tri nedelje, kako imamo odnose, ja primetim par kapljica onako braon da mi curi,.. i samo se obrisem i nema vise, ni kapi!
E sad, ja to pripisujem odnosima,... al ne znam ,.. nekada se pojavi, nekada ne,.. inace sam 10+1 trudna :saint:
možda imaš osjetljiv cerviks
javi se dr radi savjeta ili pregleda da vidi jel možeš nastavit s odnosima... :love:
Možda imaš ranicu na vagini ili u rodnici. To je imala moja mama u trudnoći i svaki put nakon odnosa bi ili prokrvarila ili bi bio iscjedak smeđkaste boje. Napravi malu pauzu i odi kod ginekologa da te pregleda i ako sam u pravu da ti da nešto što će ti zaliječiti ranicu. P.S. To ti nije ništa opasno. :*
Hvala vam :)
idem na pregled tek za dve nedelje tako da... al sacekacu,..
valjda ce ovaj moj da izdrzi :mrgreen:
javi nam se :love:
Evo jos samo 1 nedelja... nestao je braon iscedak, rekla bih da je bilo nevezano za odnose.... jer smo ih opet imali, i sada nista!
al u svakom slucaju kazacu mojoj dr za ovo, pa neka me pogleda, za svaki slucaj :)
i opet nam se javi :love:
Gombica ja bi na tvom mjestu zaboravila na odnose. Taj iscjedak braon kako ti kažeš ne mora značiti ništa, ali može biti i znak prijetečeg pobačaja. Dakle, dok gin ne kaže svoje, ja bi bebicu pričuvala. Ustvari kako si danas?
Gombica ja bi na tvom mjestu zaboravila na odnose. Taj iscjedak braon kako ti kažeš ne mora značiti ništa, ali može biti i znak prijetečeg pobačaja. Dakle, dok gin ne kaže svoje, ja bi bebicu pričuvala. Ustvari kako si danas?
vec 2 nedelje nema sekreta...
Ali svakako cu reci mojoj dr za to, pa neka me pogleda... odbrojavam dane do sledeceg UZ :) jedva cekamo da vidimo mrvicu :D